1 Proveri da li ti je disk enkriptovan, butuj se sa nekog WinPE diska i probaj da pristupiš sadržaju na disku... 2 Ako si siguran da je enkriptovan i da imaš KEY probaj da ga dekriptuješ iz WinPE sredine preko command prompta (Ubaci odgovarajući Drive letter...): https://www.top-password.com/blog/decrypt-bitlocker-encrypted-drive-from-command-line/ 3 Probaj da ga butuješ...
zasto jednostavno ne ukljucis servis i vratis se na normalu, ili uradi restart PC i vrati windows na pocetak, doduse izgubices podatke koji su na c: i na desktopu, ali se i to da resiti iz DOS-a se sve lepo prekopira na drugu particiju.
Imao sam skoro problem kad sam sklanjao dual boot linux i obrisao particiju i GRUB boot, pa sam morao da repairujem windows bootloader. Probaj ovo mozda je shoot in the dark.
:: @MegaTo :: :: da me ne shvatis pogresno verujem da hoces da pomogns sa najboljom namerom ali u buduce prvo procitaj o :: :: :: @harry8 :: :: zaboravio sam da navedem da sam to vec probao i ne vred :: :: :: :: :: ne znam da li je moguce da se nekako registry manuelno van editora prepravi znaci registry fajlovi direktno a ne znam ni gde se oni nalaz :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://valid.x86.fr/5kst9 :: :: NISTA BEZ KABLA :: ::
1. kad win nije hteo boot napravio ghost od tog sto ne radi i vratio stari ghost
2. zatim otvorio standardni windows registry editor i iz ghosta koji ne radi extratovao i ucitao SYSTEM hive
e tu sam onda primetio da nema `CurrentControlSet` nego samo `ControlSet001` jer `CurrentControlSet` postoji samo dok sistem radi a `ControlSet001` bi trebalo da je to isto medjutim sve sam mogao da nadjem osim `fvevol` pa sam iz win na kojem sam trenutno bio nasao u HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServicesfvevol isao export pa import u hive od windowsa sto ne radi i naravno bio je ubacen bez problema ali nisam bio siguran da ce to tako raditi medjutim kad sam uradio refresh pojavile su se komande koje je autoruns dodao i izmenio tako da sam ih tu odma obrisao i vratio na default zatim taj hive isao unload i ubacio u ghost koji nije hteo boot
pokrenuo hiren vratio ghost i viola :)
naravno nista od toga ne bih uspeo bez pomoci
@ICEsd @MegaTon
veliko hvala spasli ste me nakon vasih linkova sam skontao sta mi treba i koje termine da googlam pa sam nasao jednostavniji nacin :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.