Zdravo ljudi, long time no see Naime, desilo se to da mi je graficka iz potpisa crkla, zatim sam koristio neku polovnu GTS 250 cisto da mi vrsi posao, ali je i ona crkla. Konkretno, moje pitanje je sta uzeti polovno a da valja koliko tolko? Video sam da su cene na trzistu abnormalne iz nekog razloga, ne isplati mi se da dajem za novu karticu, tako da me zanimaju konkretno predlozi za neku polovnjacu cisto da kotrlja i da mogu pristojno da odigram neku Dotu 2, CS:GO, Path Of Exile, i td.
P.S A idealno bi bilo ako je neko voljan da pozajmi neku staru graficku koju ne koristi, na neko vreme bio bih vise nego zahvalan
Ne uzimaj polovne graficke posebno ne te r9 270x crkavaju više nego hd 6870. Novu karticu za te igre gt 1030 za 75€ https://goo.gl/b5hZa8 Kavke crnih 80 evra za nešto što ce za koji mesec crknuti. Karte iz 2013 za 80 evra il 60 za kartu iz 2010 godine. Strašno.
Sto se tice grafickih karti samo novo...kasica-prasica i da te ne boli glava.....od polovnih stvari jedino procesor ili ram memorija.....da se ja pitam.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.