Moram ovde, posto rubriku `procena` izgleda da retko ko gleda.
Ovako, posto bih je prodavao, sta mislite koliko da stavim za prodaju. Inace kartica zbog ovog LE ima mrvu nizi klok od standardne, koliko se secam nekih -70MHz za core (original je 1150), memorija je na istoj freq. kao normalano izdanje. Ali, ono sto sam siguran, da moze da bez problema nagura overclock klok kao i standardna lightning kartica. Ja sam je drzao na 1200. Naravno, plus sto je sama radila boost pored clocka.
Samo moram da iskobeljam kutiju i adapter sa DVI na HDMI, posto je tako dolazila. Pa bi isao full pack.
:: Moram ovde, posto rubriku `procena` izgleda da retko ko gleda :: :: Ovako, posto bih je prodavao, sta mislite koliko da stavim za prodaju. Inace kartica zbog ovog LE ima mrvu nizi klok od standardne, koliko se secam nekih -70MHz za core (original je 1150), memorija je na istoj freq. kao normalano izdanje :: Ali, ono sto sam siguran, da moze da bez problema nagura overclock klok kao i standardna lightning kartica. Ja sam je drzao na 1200. Naravno, plus sto je sama radila boost pored clocka :: :: Samo moram da iskobeljam kutiju i adapter sa DVI na HDMI, posto je tako dolazila. Pa bi isao full pack ::
Jes, garancija je istekla. A i prvi vlasnik. Nije ona nesto puno radila sto se tice igara. Posto retko sta igram od igrica. Jbg. kad dodjes u godine i shvatis da su igrice postale jednolicne i retko sta normalno izadje.
I samo sto sam se zeznuo, dolazi DVI na VGA adapter. Nije na HDMI.
Edit:
Nisam nasao kutiju, ali ono sto ide uz nju, to sam pronasao, DVI to VGA adapter i SLI kabl.
E to je to, kartica, SLI kabl i DVI to VGA adapter, sve funkcionalno, naravno bez garancije.
Sad da vidim koju cenu mogu da izvucem. Ako je ono gore napisano ili nesto drugo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.