Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Ati radeon 3850 razmislite o tome...
STRANA 1 OD 1
dragojlo2 Ati radeon 3850 razmislite o tome... 18.11.2007. 10:32 T6569

status: user
broj poruka: 718
...Elem tek sto mi se razocarenje usled slabih performansi radeona 3870 u odnosu na 8800gt stisalo tek ono sto nisam ni primecivao ili obratio paznju krajickom oka ... 3850...
Kartica prema testovima momaka iz Anand -techa pruza veoma igrive performanse u najnovijim dx10 igrama + kosta daleko ispod 200 e u stvari kosta koliko i 8600gts (uglavnom oko 170e) ...Sta je jos veoma znacajno: Ima strahovito dobru podrsku za crossfire i dve ove kartice daju uparene u cross fire rezimu performanse kao i 8800gtx sto je fenomenalno jer 8800 gt ima veoma slabe sli rezultate...Tako da je moja preporuka svima koji su ciljali neku karticu u srednjem segmentu nek` se strpe dok ovo ne dolje kod nas...Voleo bih da cujem i vasa misljenja jer je do sada u ovom segmentu bas falila kartica kojua bi u dx10 igricama odradjivala posao...
P.S.dobar test i na Tom`s hardware guide...`Ajd u zdravlje!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SrAtlas Misljenje 18.11.2007. 11:38 #33331

broj poruka: 144
Bato, ja imam misljenje ali mi je frka,
jer su administratori izbrisali
temu u kojoj sam postavio link
za sajt na kojem
su testirali karticu.
Sajt je itsve... ups! Pardon.
Khm,khm..
Bravo za administratore koji su
sprecili moje bezobrazne pokusaje da reklamiram
druge firme i proizvode na njihovom sajtu.
Veliki hug za sve paranoicne ljude na forumu,
Sr se odjavljuje.

dragojlo2 Izvinjavam se Nasty B.-u... 18.11.2007. 11:52 #33334

broj poruka: 718
... i svim ostalim citaocima jer nisam video post gore pomenutog sa slicnom sadrzinom , tako da sve citaoce upucujem na citanje tog posta (Rade oni ...radeoni)
Izvinjavam se jos jednom ...`Ajd u zdravlje!

MaliAbner Re: Izvinjavam se Nasty B.-u... 18.11.2007. 13:07 #33338

broj poruka: 7769
Pa prijatelju kako da vidis post kad je volsebno obrisan a da ni abera o tom gnusnom cinu nema.
Razumem ja sve je u kinti (dovoljno je videti slobodna mesta za banere sa strane i cenu za njihovo postavljanje) ali ovo je forum gde svako ima pravo da kaze sta zeli (sem ako nije neko vredjanje i pljuvanje) jer je to uostalom i cilj istog.

Juce sam bas hteo da vidim komentare na temu doticne kartice i cenovno politike AMDeke, odnosno eventualnog ulaska nVidije na trziste CPU-a, ali uzalud post je lustriran.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: ... i svim ostalim citaocima jer nisam video post gore pomenutog sa slicnom sadrzinom , tako da sve citaoce upucujem na citanje tog posta (Rade oni ...radeoni
:: Izvinjavam se jos jednom ...`Ajd u zdravlje
::
::
BataCele Hah 19.11.2007. 09:50 #33366

broj poruka: 1532
Prema prvim testovima pozicionira se na pravo mesto - u prazan prostor izmedju 8600 GTS i 8800 GTS 320 MB, dok je cenom u rangu 8600 GTS.

Ako se to potvrdi, u pitanju je ubedljivo najbolji odnos cena/performanse. Povrh svega nema krupne mane skupljih ATI kartica - buka i velicina same kartice.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs