Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Problem graficka ili sta....
STRANA 1 OD 1
markoin Problem graficka ili sta.... 13.01.2018. 15:13 T65576

status: user
broj poruka: 272
Pozdrav forumasi
Imam problem sa kompjuterom tacnije sa slikom na monitoru. Kompjuter je radio sve ok dok nisam ga ugasio iskljucio kablove i montirao ssd hard disk. Kad sam sve vratio na mesto i upalio komp se pali ali na monitoru daje no signal. Graficka je ASUS AMD RADEON RX 460 4 GB 128 BIT STRIX-RX460-04G-GAMING, ploca je asus a procesor i 3. Probano je na jos 2 monitora od komsije ista prica. Probao sam i hdmi - hdmi na tv ista prica nema signala. Onda sam povezao sa ingegrisanom grafickom komp radi. Ugasim ga i povezem opet na rx 460 i sad radi. Da li neko zna sta je to u pitanju. To mi se i radnije desavalo kada izvucem kablove iz komputera ybog ciscvenja od prasine. Nosio sam i u servis gde su mi rekli da je sve uredu a meni se to opet desava.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
t3r2a Re: 13.01.2018. 15:34 #642672

broj poruka: 29
Imao sam i ja istih problema sa 7870XT, pogledaj da li ti se nije mozda malo iskrivila od tezine. Ja sam to slucajno video i onda sam ispod nje postavio parfem koji je drzao ravnu.
https://goo.gl/5Krpth

gilopile ... 13.01.2018. 18:17 #642676

broj poruka: 9459
Povadi sve memorijske module, dobro ocisti i vrati. Izvadi i g. karticu i isto uradi i mora da proradi. Los kontakt i kada si dzarao po kucistu dovoljno malo da pipnes i da se izgubi kontakt....

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

VMARC Ne diraj nista ako je proradilo 13.01.2018. 18:35 #642677

broj poruka: 9425
U pitanju je bio nekakav kontakt, desava se i to neretko...

MBP Retina 13` Late 2012
macOS High Sierra

i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z-B

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs