Na monitoru 959 NF koji koristi moja supruga, a i nase petogodisnje dete gleda crtace, doslo je do ostecenja antirefleksnog sloja jer se dete igralo malo flomasterima po ekranu! Sta da radim? Razmisljao sam da potpuno skinem taj sloj, ali ne znam cime, a da ne ostetim staklo ili mozda postoji nacin da se taj sloj obnovi, da li to neko radi u BGD?
Nemam licnog iskustva, ali sam o takvim problemima citao ovde na berzi i odgovori nisu bili ni malo ohrabrujuci. Mislim da u nekoj varijanti postoji popravka, medjutim ona se uglavnom nije isplatila na jeftinijim modelima. Medjurim 959 Natural Flat Trinitron ... Hmmm vrhunski monitor, mozda bi se i isplatilo, jer sumnjam da se i danas takva sprava moze naci, (ako se uopste i moze naci), ispod 200 evra.
Ako ti niko ne odgovori nista pametno, mislim nista pametno isto kao i ja sada na primer :), onda pojuri malo po forumu, starije arhive, do godinu dana unazad, nacices sigurno odgovor.
Ako budes mogao sredi ga, ja sam imao zadovoljstvo da koristim 757NF, posle njega sam presao na TFT monitore, a da nisam na njih i dan danas bih ga koristio.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.