kome su sekli noge i bele bubrege, jerbo se svuda javljalo sumnjivo plavetnilo, dok jedan lekar nije zapitao: ``a da tebi, druze, farmerice ne pustaju boju?``.
Jesi li probao onu staru foru koju nekad i danas koriste..desni klik na taj display pa sam da mu nadjes driver iz foldera gde je instalacija pa tako?Sto bi rekli peske da uradis? Ono sto mozes da probas a cimanje je..windows 10 ili 7 samo da vidis da li ce onda da radi ... da nije nesto graficka ..cao zdravo :/
Cekaj, a jesi probao one moje 17.4.4? cisto fda svaki slucaj. Jeste stariji al da probas da bi znao? Windows update ne nalazi sam driver neki ? To mi je tek cudno
Sve drajvere koje ste svi postavili sve probano,e sad radim na brzaka svez sistem pa cu da vidim rezultat sti se tice 8.1 .A znam da ako stavim win 10 e onda imam problem sa drajverima od zvucne.
Super. Bar znas da je kartica ok. Sada samo da se iskopa driver ali veriujem da iz nekog razloga ne podrzava win 8.1, a to je verovatno da natera sve sa novim hardverom predju na win 10
Meni odgovara 8.1 os,a jos 1 razlog ,sto nisam uspeo da nadjem adekvatne drajvere za x fi zvucnu koja na 8.1 extra nosi z906,e to je recimo jedan od glavnih razloga.Veceras posle posla cu malo da se pozabavim sa 10 tkom
:: Kapiram ljude koji hoce da ostanu na sedmici, ali na osmici, tu vec logiku ne vidim.. :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
kako ti je podesen redosled pokretanja grafickih jedinica? evo i ja priznajem da nikad u devman-u nisam video uredjaj BASIC MS DISP ADAPTER proveri napajanje, valjda nije potrebno objasnjenje, narokaj u biosu da daje max struje preko pci-e slota
A i sto kazu ljudi, pa inst drugi OS... ja sam u pojedinim momentima instaliravao OS po sesnaest puta dnevno, i samo igru koja je izasla juce, i koju sam morao odmah da igram... bilo nekad, ne ponovilo se!!! a za to sto NE KAPIRAS zasto ostajemo na XPsp1, sad na WIN7sp1, pa WIN kao OS se nije promenio od WIN95, da ne idem u dubiozu sa jos ranijim release-ima, prozori i to je to, ovo ispod kad isto sve...
Proguglao sam i There are no Windows 8.1 drivers for RX 500 series products available. Tako da imaš 3 opcije. Windows 10 Nova zvucna ili windows 7 I integrisana graficka ili nova graficka :) tj zameni je za gt 1050 pošto nvidia ima i dalje podršku Za seriju rx 4xx ima drajvera a za seriju rx 5xx nema. Pretpostavljam da je to safirova na akciji pa probaj sa njihovog sajta gde daje opciju minimalne instalacije (zašto bi dalii mogucnost downloada za windows 8.1 ako ne može??? ) https://goo.gl/y47KpJ http://us.dl.sapphiretech.com/archive/gm/drivers/radeon-crimson-relive-17.7.2-minimalsetup-170727_web.exe
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.