Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Preporuka za memorijsku karticu
STRANA 1 OD 1
Adzem Preporuka za memorijsku karticu 24.10.2017. 10:51 T65350

status: user
broj poruka: 3797
Pozdrav drustvo, treba mi 64/128gb kartica za s7 edge. E sad, moje pitanje glasi: Da li postoji na trzistu brza kartica koja ce biti priblizna kao nand u telefonu, dakle njegova sopstvena memorija? Na telefonu imam jos oko 1 gb slobodnog prostora, primetio sam da tako prebukiran sporo otvara slicice u galeriji, dakle ni taj nand u njemu nije bas nesto(nugat android, iskljuceno vreme za animacije u developeru, itd.)... Mislim, moje neko amatersko zapazanje. Samsung evo kartice su mi zapale za oko, citanje oko 100mb(kao?!), da li postoji nesto bolje? Hvala svima :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
lakiwot Re: Preporuka za memorijsku karticu 24.10.2017. 11:32 #640281

broj poruka: 1118
Ja sam dobio samsung evo 64gb od samsunga. Odlicno radi svoj posao.

:: Pozdrav drustvo, treba mi 64/128gb kartica za s7 edge. E sad, moje pitanje glasi: Da li postoji na trzistu brza kartica koja ce biti priblizna kao nand u telefonu, dakle njegova sopstvena memorija? Na telefonu imam jos oko 1 gb slobodnog prostora, primetio sam da tako prebukiran sporo otvara slicice u galeriji, dakle ni taj nand u njemu nije bas nesto(nugat android, iskljuceno vreme za animacije u developeru, itd.)... Mislim, moje neko amatersko zapazanje. Samsung evo kartice su mi zapale za oko, citanje oko 100mb(kao?!), da li postoji nesto bolje? Hvala svima :
::
imarkovic Re: Preporuka za memorijsku karticu 24.10.2017. 12:03 #640283

broj poruka: 19009
Ako hoces najbolju karticu, nabavi ovo preko ebay-a:
https://www.lexar.com/products/memory-cards/microsd.html

:: Pozdrav drustvo, treba mi 64/128gb kartica za s7 edge. E sad, moje pitanje glasi: Da li postoji na trzistu brza kartica koja ce biti priblizna kao nand u telefonu, dakle njegova sopstvena memorija? Na telefonu imam jos oko 1 gb slobodnog prostora, primetio sam da tako prebukiran sporo otvara slicice u galeriji, dakle ni taj nand u njemu nije bas nesto(nugat android, iskljuceno vreme za animacije u developeru, itd.)... Mislim, moje neko amatersko zapazanje. Samsung evo kartice su mi zapale za oko, citanje oko 100mb(kao?!), da li postoji nesto bolje? Hvala svima :
MaliAbner Re: Preporuka za memorijsku karticu 27.10.2017. 10:43 #640403

broj poruka: 7769
Sve to zavisi od u telefon ugradjenog citaca kartica... ako je on dobar lepo ako je krs mozes i najskuplju tj. nabrzu da ubacis u telefon a ona ce se ponasati kao class 4...

Evo ja na primer u mojoj L640 XL DS imam SmugSmug Evo U1 (to je u rangu class 10) koja je deklarisane brzine 48MB/s alil kad pustis test brzine kartice tesko da ce da dobaci do 20MB/s za citanje i 14-15MB/s za pisanje...

Citat:
`Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`

uroshnet re 27.10.2017. 22:48 #640416

broj poruka: 1033
Ako kupujes kod nas: moja preporuka http://www.monitor.rs/memorijske-kartice/SD-Card-64-GB-Kingston-SDCA3/64GB
Imam je u tabletu, a do skoro sam je furao na telefonu, sve radi-ucitava kao da je direkt sa memorije uredjaja (slike, igre, aplikacije...)
Sad sam vratio u tel stariju karticu: https://www.sandisk.com/home/memory-cards/microsd-cards/ultra-microsd-for-smartphones
I ranije nisam bas bio zadovoljan sa njom (s obzirom koliko sam je platio), a ni sada mi nije kao kingston. U sustini nije losa, ali ume kad kad da zakuca neka igra ili da se duze ucitava galerija...
Sad cu da im testiram brzine pa cu postaviti slike.

ASUS M5A99X EVO
FX8320E
CM Nepton 140XL
Kingston HyperX 2x4GB @1600
MSI TFIII GTX 660 2GB
KINGSTON HyperX 3K 120GB
ASUS XONAR DG
CM Storm Trooper

uroshnet re 27.10.2017. 23:11 #640418

broj poruka: 1033
Ovi prvi rezultati na slikama su moji, i to sam testirao sad po 2-3 puta i stavio sam najbolje dobijene rezultate.
Kingston: https://drive.google.com/file/d/0B9wQRaCbHJLYaS1YRkZna1hIYUU/view
SanDisk: https://drive.google.com/file/d/0B9wQRaCbHJLYVXk1M0ZFRFdBb2c/view

ASUS M5A99X EVO
FX8320E
CM Nepton 140XL
Kingston HyperX 2x4GB @1600
MSI TFIII GTX 660 2GB
KINGSTON HyperX 3K 120GB
ASUS XONAR DG
CM Storm Trooper

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs