Kako ostvariti wireless prenos slike sa graficke laptopa na monitor na zidu? Da li je moguce i kako?
Unapred hvala.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Razmatram kupovinu laptopa, pa me interesuje uparivanje sa TV-om na zidu, ali bez razvlacenja kablova...
Ima li nekih predloga za laptop, odn. TV, koji to mogu.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Zato te i pitam. Kupi smart TV koji podrzava Intel WIDI.
MBP Retina 13` Late 2012 macOS High Sierra
i7 4790K/MasterLiquid Pro 120/Maximus Gene VII/32GB/240GB RAIDR/Strix 980ti/CM 750W/LG 27MB85Z-B
:: Razmatram kupovinu laptopa, pa me interesuje uparivanje sa TV-om na zidu, ali bez razvlacenja kablova.. :: :: Ima li nekih predloga za laptop, odn. TV, koji to mogu :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Vidim da je sada aktuelan Miracast standard za bezicni prenos slike sa tableta/telefona/laptopa na TV. I da nije bitan hardver uredjaja vec softver + TV. Preko mreze se sve radi, a oba uredjaja moraju biti povezana na istu WiFi mrezu... Javljam sto jos saznam i uradim.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
To bi onda bio bilo koji DLNA TV, čak ti onda ni ne treba lap top, možeš da vučeš sve sa desktop PC-a. Jedino što mi pada na pamet, da ćeš možda morati da uložiš u svoju mrežnu opremu, ako želiš da strimuješ neke velike fajlove, tipa BD remux i slično. jer neki stariji wi-fi standardi tipa 802.11g su jako spori u LAN transferu.
Black Wolf
:: Razmatram kupovinu laptopa, pa me interesuje uparivanje sa TV-om na zidu, ali bez razvlacenja kablova.. :: :: Ima li nekih predloga za laptop, odn. TV, koji to mogu :: :: Pozdrav :: :: Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spiritualit :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.