Ne verujem da se bitno razlikuje od 23-ke jer im je specifikacija identična. 23-ka ima DVI i HDMI dok 27-ica ima 2xHDMI i Slim zvučnike što je uz dijagonalu jedina razlika, sve ostalo je isto, čak i dizajn. Generalno specifikacija je odlična. Jedino što meni jako upada u oči je rezolucija na toliku dijagonalu ali ok, to je totalno subjektivan utisak. Meni je i 24-ka prevelika za tu rezoluciju ali ako to zanemarimo sve ostalo je i više nego ok na tom monitoru.
Hvala na odgovoru. Razmisljam izmedju 2 komada ovog LG-ja ili 1 komad 34UM69G-B. Standardno koriscenje - multimedija i povremeni gejming (PES & igre poput GTA i Witcher). Navikao sam na dva monitora, tako da sam pre za prvu varijantu. Nekako mi 21:9 jos nije toliko sa dobrom podrskom.
Moj glas ide za ultrawide. Jednom kad ga probaš nema nazad. :) Toliko mi prija 21:9 da ne mogu nikako da se vratim na 16:9. Najviše mi znači u igrama, pogotovo u WoT gde imam šire vidno polje što mi je presudno. Takođe i za rad je dobar jer je dosta veća radna površina u odnosu na 16:9. Ne znam na šta misliš u vezi podrške za 21:9... Svaka igra koju sam do sad probao podržava tu rezoluciju. Izuzetak je jedino RE7 zbog specifičnosti samog engine-a. Pored toga cinemascope filmovi su sada fullscreen na ultrawide monitoru. Jedino što bi meni realno smetalo je opet rezolucija za dijagonalu od 34 inča. Druga stvar koja može da predstavlja problem kod 21:9 na tako velikoj dijagonali je što nije zakrivljen. Bilo bi dobro da sve ovo probaš negde pre kupovine (naravno ako imaš mogućnosti) kako bi se uverio da ti tako nešto odgovara.
Nemam gde da testiram ultrawide monitor. Mislim gledao sam klipove po YT, znam prednosti i mane po tome, ali nisam licno testirao. Ono sto bi mi mozda najvise smetalo su crne trake kod filmova koji nisu za taj odnos i za YT, koji je 16:9.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.