Damas kupljena , ne mogu da se instaliraju drajveri :( Ni DDU nije pomogao , kaze nepoznata greska obratite se proizvodjacu Ima li jos ovakvih iskustava
W10 64 probao na AMD FM1 i Intek Q45 probao i najnoviji i drajver od prosle godine , nemam vise mogucnosti iliti morao bih reinstalirati jednu od ovih platformi , razmisljao mozda radi na 32 bitnoj verziji
Nosi odmah sutra i neka ti daju drugu ili pare nazad...
:: :: W10 64 probao na AMD FM1 i Intek Q45 probao i najnoviji i drajver od prosle godine , nemam vise mogucnosti iliti morao bih reinstalirati jednu od ovih platformi , razmisljao mozda radi na 32 bitnoj verzij :: ::
Npr., ne vezano za graficku, posto koristim Nexus VST plugin i nece nikako da promeni instrument. Reinstalirao, pa deinstalirao sa kompletnim brisanjem, pa opet instalirao, bukvalno ni u kom slucaju nije hteo da promeni instrument. I onda slucajno negde naletim na odgovor, pored drugih odgovora, `jesi li probao da restartujes Windows?`. I naravno uspelo. Nikad cudniji problem nisam video, ali ocigledno da je negde nesto prolupalo. Posto mi komp radi 24/7, osim kada se cisti ili nesto sto zahteva restart. Kod mene je Win 7.
Ali, ako je Win 10 u pitanju i da je tako odreagovao, onda je definitvno stvarno zreo za debelo bazdarenje.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1 - i7 2600K/16GB RAM/MSI 1060 Gaming X 6G/Samsung 850 Pro 256GB - 1TB - 3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/SS 850KM3/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/Noctua NH-U12S - 2Fan
Ma bilo petnaest restarta sistema , i nista , a instalacija novog prosla bez problema :( Izgleda nije bas nesto ni w10 od cika Bila , i ako je najbolji
Ja sam isto imao problem kada sam presao sa ATI 7750 na GTX 1050 GeForce. Isto koristio poslednji DDU i sve... jedva sam je naterao da radi bez reinstalacije sistema..ocigledno bug kada se prelazi sa ATI na GeForce. Sada fercera extra sve..al nije odmah hteo sa sve restartima..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.