Dell za te novce tesko, od jeftinijih ima i Samsung LS24F350FHUXEN (PLS), igrao sam se sa njim, solidna slika, bolja nego na nekim dosta skupljim Dell-ovima, ali od ulaza ima samo VGA i HDMI, kuciste je jeftino, postolje klimavo, uglovi nesto losiji... Mnogima navedene mane ne smetaju, mora nekako opravdati nisku cijenu.
Po spec mu je bolji LG. I cak su ispisali da nekome su boje bolje na LG, nego na DELL. Ionako panele pravi LG. A mislim da su isti paneli kod tvog navedenog. Samo sto je kod LG nafuran na 75Hz, spusten na 5ms, pride udaren mat sloj i jos ima freesync.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1 - i7 2600K/16GB RAM/MSI 1060 Gaming X 6G/Samsung 850 Pro 256GB - 1TB - 3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/SS 850KM3/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/Noctua NH-U12S - 2Fan
Onda neka vozi LG, deluje dobro u svakom slucaju. Ovaj Dell nije los, ali vidim da kod nas drzi dosta cenu, daleko bolji modeli su ispod 200e u DE, a kod nas 300e i vise.. Jadno..
Momci hvala na predlozima. Ovaj LG mi deluje mnogo primamljivo sada kada malo bolje pogledam.
I vidim da ima dva hdmi-ja i vec mi je pala ideja da na njega mogu da prikacim i jedan windows convertible sa bezicnim misem i tastaturom i da imam skroz necujnu masinu kada se ne igram (mada ovo sto sada igram moze sa gorepomenutog da se pokrene :)) ili radim, tj za surf, filmove, yt i tako to.
Kada porucim, stigne i kada se resim da montiram javljam utiske.
Ako misliš na ovaj LG koji ti je neXus2000 predložio on nema dva hdmi. `Prevario` te je kabl za napajanje. Ako to nije presudilo i dalje ispada kao dobar izbor u okvirima koje si tražio.
Bez namere da te odvraćam, ali možda nekom drugom ko prati ovu temu bude zanimljivo, jer je na akciji:
EDIT: moja greška je što nisam proverio specifikaciju proizvođača, već poverovao onome što je napisao prodavac. Dakle, preporuka za `još malo, pa nestalo` ne stoji!!!
Što se `tvog` monitora tiče ima dosta mogućnosti za priključivanja, možda ti i neće biti potreban adapter.
A sta da ti kazem, sto mi svi znamo. Ovo je Srbija. Ili je spaliti politicare ili pobeci.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1 - i7 2600K/16GB RAM/MSI 1060 Gaming X 6G/Samsung 850 Pro 256GB - 1TB - 3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/SS 850KM3/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/Noctua NH-U12S - 2Fan
:: Onda neka vozi LG, deluje dobro u svakom slucaju. Ovaj Dell nije los, ali vidim da kod nas drzi dosta cenu, daleko bolji modeli su ispod 200e u DE, a kod nas 300e i vise.. Jadno. :: :: Lagane PC igre!https://goo.gl/nReEin :: ::
Taj LG ima TN panel, DVI i Analog. Dobro, jeftiniji je.
Elem, za monitor ide jedan DVI konverter i mislim da bi trebalo uzeti onaj Dual Link (full pinovi). Sad sve zavisi od kartice koje izlaze ima. Bar dva HDMI ili DVI i HDMI. Da ne bude ono jedan HDMI i 2 DP.
:: https://goo.gl/2Q4nq :: :: EDIT: moja greška je što nisam proverio specifikaciju proizvođača, već poverovao onome što je napisao prodavac. Dakle, preporuka za `još malo, pa nestalo` ne stoji!! :: :: Što se `tvog` monitora tiče ima dosta mogućnosti za priključivanja, možda ti i neće biti potreban adapter :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
To što ima IPS nisam odmah primetio. Ali su me zavarali netačni uglovi gledanja koji su napisani na sajtu prodavca. 90, odnosno 60 stepeni ne izgleda malo, ali je u praksi loše. U takav monitor moraš da gledaš samo pravo.
Kasnije sam video i da je 200cd osvetljenje i TN panel, ali to je već jasnije. Zato sam se i ispravio.
Pozdrav!
Vlada
:: Taj LG ima TN panel, DVI i Analog :: Dobro, jeftiniji je :: :: Elem, za monitor ide jedan DVI konverter i mislim da bi trebalo uzeti onaj Dual Link (full pinovi). Sad sve zavisi od kartice koje izlaze ima. Bar dva HDMI ili DVI i HDMI :: Da ne bude ono jedan HDMI i 2 DP
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.