Ja magicnom krpom, ako je bas muzgav onda malkice na ivicu krpe malo vode. Ima da se kupi i poseban sprej za brisanje ali nisam ga probao, video sam da ga imaju u LOGO-u ako te zanima.
Muva se muvom izbija... Al ti nema pomoci bez magicne i vode. Ja pazario i neku tecnost ali ona samo lepo mirise a efekat ko sa obicnom vodom iz cesme.
Tariguzom. Od tečnosti `Data flash - office cleaner`, mada, više je za zgađene tastature, telefone i slične prstohvatne površine, manje za monitor. A, jel` bila muva govnara, ili obična? Mislim, šta ti je pozadina na desktopu... .-Ã Ne odgovaram iz lenjosti da pročitam više od 10 aktuelni poruka...
Mlaka voda(oko 25C) malo deterdzenta(po mogucstvu feri), trljas super upijajucim uloskom always, da ne bi ostalo vlage na monitoru jer mogu da zardjaju pixeli. a sta ti ja znam...
Salim se, dobio sam uz 931BW magicnu krpu, pa time brishem, s` malo vode. Ali naravno magicna krpa i vrlo malo vode ti je zakon za bilo sta ne samo TFT.
:: Rukom :: :: Salim se, dobio sam uz 931BW magicnu krpu, pa time brishem, s` malo vode. Ali naravno magicna krpa i vrlo malo vode ti je zakon za bilo sta ne samo TFT
ja uz moj 940bw nisam dobio nista....znaci to je razlika...hmm..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.