Zanima me vase misljenje ili konkretno primer pri kupovini TV MONITORA ili preporuka za isti posto sam izvrteo silne oglase ali sam se pogubio i nista specijalno ne vidim , sad bilo bi pozeljno da je doticni monitor mozda i 4k jer kupujem sad pa da traje a ne do sutra a sobzirom da je ta tehnologija u razvoju smatram da je to ok investicija . Hvala na savetima .
Ovaj deo, - to je tehnologija u razvoju - a da je to zbog toga dobra investicija, JE TOTALNO POGREŠAN. Reci sebi, iskreno, a onda i nama, šta misliš o tv-ima od pre tri godine, koji su koštali i do 1500€ ovde, bili HD ready, i nemaju ni dvb-t a kamoli 2 ili MPEG-4, o `smart` televizorima od pre tri godine, koji su tu #naprednu funkciju# naplatili ko Sv. Petra kajganu a nije za ništa... tako i današnji 4k kada još standard nije vaspostavljen i probio se definitivno, nije za običnog čoveka već pomodara koji to sebi može da priušti, masno plati i jefitno preproda kad ispadne iz fore. Za ostalo drugi nek ti odgovore.
Budale računaju na sreću.
:: :: Pozdrav :: :: Zanima me vase misljenje ili konkretno primer pri kupovini TV MONITORA ili preporuka za isti posto sam izvrteo silne oglase ali sam se pogubio i nista specijalno ne vidim , sad bilo bi pozeljno da je doticni monitor mozda i 4k jer kupujem sad pa da traje a ne do sutra a sobzirom da je ta tehnologija u razvoju smatram da je to ok investicija . Hvala na savetima .
Je l ces monitor ili Tv? I reci budzet.. 4K je u usponu i vredi uzeti a i cena je delimicno prihvatljiva. Ako juris tv, imas top end Samsung i Sony modele, koji su veoma dobri kao PC monitor. I to naravno ulazes na duuuge staze.
ja sam za TV I monitor. Konkretno koristim tv iskljucivo kao televizor a Monitor za pc (23 inca ) sto meni licno odgovara. Probao sam pc na tv i jednostavno mi ne odgovara preveliko itd... tv je 43inca I fullHD bez smart trt itd fora...
Ma uzmes nesto povoljno tipa full hd 1920x1080 I to ce ti trajati koju godinu pa prodaj i uzmi 4k. Cisto sumnjam da ces se naigrati na 4k u sledece 2-3god I ovako se jos kuburi sa fullHD.
Uzmi Samsung od 32 inča za 250-260 € full HD i vozi. Za 99% korisnika je dobvoljno. Ovi što izmišljaju toplu vodu i proseravaju se, zajebi njih. Ako imaš vid 20-20 i uz to si nadrkani proserator, onda prekoruka za Samsung 40 inča deformisani. Javi se za ovo drugo, ako ti treba. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Pljuni cifru kojom raspolazes i da li zelis kod Madjara ili regularna prodavnica, pa dobijas odgovor. _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI 1060 Gaming X 6G/Samsung 850 Pro 256GB/ 1TB/3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/SS 850KM3/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/Noctua NH-U12S/2Fan
Naleteo sam na nesto sto mi se dopada kao model i naravno rezolucija ali ne vidim mnogo testova i necega o njemu na netu sto ne znaci da je los nego mozda nema dovoljno o njemu ispisano. U pitanju je HP 27S Y6K73AA. 4K sokocalo
Imas super televizore sa IPS panelom kod Madjara za te pare. A kod regularnih prodavnica, isto dobre televizore za te pare koje bi pukao na monitor. Em veca dijagonala, a isto dobijas IPS panel i 4K, a i isto osvezavanje. Pride dosta prikljucaka.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI 1060 Gaming X 6G/Samsung 850 Pro 256GB/ 1TB/3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/SS 850KM3/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/Noctua NH-U12S/2Fan
Ja imam LG 42`` tačnije 42LD465 i planiram da igram igre na njemu pošto su mi ovi 22-27`` malo tj ne vidim nikakvu drastičnu razliku.Ovaj TV je FHD ali kontam da nema neke baš razlike u FHD i 2K.Glupo mi je je da puknem 600-700€ za monitor sa TN panelom i 144 hrz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.