Recimo da odlozim kupovinu 8600 GTS zna li neko da mi kaze kako se krecu cene ova dva modela i zanima me da li neko zna da li ce padati oko ili posle Nove godine i koliko bi nove ATI-jeve karte uticale na njihovi cenu. P.S. mogu najvise da dam oko 230 eura da li ce biti moguce da se uzme GT verzija 8800? Pozzz.
Recimo da odlozim kupovinu 8600 GTS zna li neko da mi kaze kako se krecu cene ova dva modela i zanima me da li neko zna da li ce padati oko ili posle Nove godine i koliko bi nove ATI-jeve karte uticale na njihovi cenu. P.S. mogu najvise da dam oko 230 eura da li ce biti moguce da se uzme GT verzija 8800? Pozzz. Jos jedna stvar koji je najbolji proizvodjac,licno sam razmisljao o GIGABYTE?
za 250e mozes 8800GTS mislim da je GT 270e+ ako se pojavila konacno kod nas. Inace GT je jaca malo od GTS-a ali ako su ti pare problem neces zaliti nesto ako uzmes GTS
*edit* pardon izlupeto sam,upravo sam video 8800GT za 256e ovde na pcberzi a i GTS kosta tolko,znaci GT za 256e ti je najbolje
uuuu pa ova je na 670 core pre-clocked + dobijes Company Of Heroes extra ! Sad...ako je po pravilu XFX je skuplji jos je pre-clocked znaci obican GT bi trebo da kosta ....220-230e ...
Ljudi strpite se malo.XFX 8800GT kosta oko 185e(270$) na zapadu.Nasi leshinari(prodavci) znaju da je bolja od GTS i zato su nabili cene prvih modela koji su stigli kod nas...Za dve-tri nedelje kad stigne jos par modela razlicitih brendova cena ce sigurno pasti na nekih pristojnih 210-230e.
Cene padaju vrlo brzo samo nasi prodavci ignorisu pad cena,ali zato munjevito reaguju na povecanje. Sta covek da kaze kad se neko na jednu komponentu ugradi 50%,to je stara prica...U Srbiji svi hoce da se obogate preko noci.
Nikako ne uzimaj pred Novu godinu posto tada cene divljaju... Takodje, ne racunaj da ces bilo sta kupiti u januaru posto su svuda popisi... Jedina nada je kraj novembra/pocetak decembra ili kraj januara... :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.