Poz ljudi, posto ce mi trebati DVI na HDMI kabel ili obratno za novi PC mislio sam da DVI kraj ubodem u monitor a drugi HDMI kraj u grafulju pa me zanima da li ce to tako moci sa starijim monitorom koj ima dvi-d kolko sam ja skonto onaj 24pin i sa onom crticom da radi sa tom grafickom, hocu tu kombinaciju DVI na HDMI posto cu i probavati novi PC na ovom mom velikom tv-u jer on ima hdmi pa da ne kupujem dva kabela bezveze :)
E sad da li ce to moci tako da radi sa asus strix gtx 1070 grafuljom, i naravno ako neko moze da mi preporuci neki dobar DVI na HDMI kabel bio bih mu zahvalan.
HDMI kabl ce ti zatrebati pre ili kasnije, pa bolje uzmi adapter HDMI-DVI i HDMI kabl. Ovako taj HDMI-DVI kabl nece sluziti nicemu kada se za koju godinu resis tog monitora.
Za preporuke nisam posto uzimam u radnji koja mi bude najblize ili uz put... Zica je zica...
Ne znam koliko ti je ovo bitno, ali imaj u vidu da DVI->HDMI kabl nece prenositi zvuk, samo sliku, pa je najbolje da uzmes i HDMI->HDMI kabl ako ces povezivati TV.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.