Imam jedan problem, bez ikakvog razloga dok radim na racunaru, photoshop ili igram neku igricu monitor se samo iskljuci. Komp radi i dalje ali jedino restar vraca sliku ponovo. Da napomenem da imam jos jedan monitor pored, I oba se istovremeno iskljuce. Probao sam da stavim nove drajvere za graficku ali isto se desava. Nervira dok radim u photoshopu samo se odjednom zacrni ekran i tako stoji. Nisam pametan sta moze da bude. Sutra idem da kupim veci SSD pa cu probati sa novim sistemom.
Intel I7 3770K, Asus P8Z68-V PRO GEN3, KINGSTON 8x2, 2x2, SSD Patriot Pyro 128, Hitachi 1TB, WD BOOK 2TB, ASUS GEFORCE OC GTX 970 4000MB ,Sound Blaster Z, CM RP 1000W, HAF 932,DELL P2715Q 4K, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, Logitech k310,
Ja sam to vec iskusio i eno ga tamo negde skuplja prasinu prci lcd koji sam kupio LG 204W... Bes mu klesta 20` 1680x1050 u ono vreme cist bes... vecina je furala 17 ili 19`...
Poce da se pali gasi po sopstvenom nahodjenju, crce lampa tri meseca po isteku garancije...
Verovatno ne bi bilo problema da sam odmah odneo u pravi servis...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
vec par dana radi bas ok bez ikakvih problema. Kada mi najvise treba dok sam radio u photoshopu on se gasi stalno nikako posao nisam mogao da zavrsim. Sada radim nesto nebitno za posao u photoshopu i ilustratoru i radi kako treba. Prokleti racunari kada najvise trebaju oni zezaju. Videcu sta moze ovo da bude, uzimam sutra WD ssd pa ide nov sistem. Ovo sa gasenjem se pojavilo i dok sam igrao igricu. Nadam se da nije nesto ozbiljno.
Intel I7 3770K, Asus P8Z68-V PRO GEN3, KINGSTON 8x2, 2x2, SSD Patriot Pyro 128, Hitachi 1TB, WD BOOK 2TB, ASUS GEFORCE OC GTX 970 4000MB ,Sound Blaster Z, CM RP 1000W, HAF 932,DELL P2715Q 4K, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, Logitech k310,
Iako ti lepo ljudi kazu da ti graficka naj verovatnije ide ka Velikom Manuituu a ti i dalje teras po sistemu i ssd-u... Malko je bezobrazno da ti ljudi daju savet a ti ih ni za suvu shljivu ne zarezujes ...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.