Imam konfiguraciju iz potpisa... Imam monitor spojen preko HDMI kabla na GPU, onda imam DVI to VGA adapterkoji ide na TV.problem je sto kad palim komp nemam bios startup,znaci sve radi normalno ali mi preskoci ono da mogu da udjem u bois! kad iskljucim tv i ostavim samo HDMI na monitor onda sve ok radi... kako to da popravim?
kablove... Na TV imam dvi i HDMI ali hdmi je zauzet jer imam digitalnu televiziju... GPU ima 1 hdmi i dvi...TV ima vga i hdmi, a monitor dvi i vga... Monitor je spojen sa kablom dvi to hdmi tv sa vga na dvi...Fali mi kabal VGA to HDMI da bi spoio TV na hdi na gpu monitor je benq t22I0hd aTV je vox 32inch hd ready malo izgleda komplikovano al ajd...
Lepo si objasnio kako je vezano, ali bez navođenja displeja ne vide se ostale mogućnosti.
Da li si probao da povežeš ovako kao što sam ti napisao, dakle, samo kao proba?
EDIT: čak i da ne probaš da promeniš kablove, da li si probao da pritisneš DEL ili F2 ili već koji taster treba za ulazak u BIOS? Moguće je da TV ne može ili bar ne može brzo da se `prešalta` na tekstualni mod prikaza, pa sistem već počne da se učitava.
TV ti gleda kao primarni display. Jedna od prednosti AMD karti, lepo ti od bios-a baca na sve monitore. Mene isto nvidia 1060 izljudjuje sa time sto mi na sekundarni monitor (isto preko DVI) baca BIOS...
Ne mozes tu nista.
5820k @ 4.5ghz | Custom loop 360/NB Eloop/D5 | Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock | ASUS RX 480 Strix 8GB | 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 | Samsung 840 EVO 256gb | 5 TB WD server diskova | Seasonic 760w XP2 Platinum | Asus PB287Q/P2414h
Tebi POST/BIOS startup prikazuje na TV-u. Zapravo na necemu sto je utripovao da je primarni `monitor`. Pokusaj ovo. Raskaci kabl od TV-a. I izvrsi dva paljenja i gasenja, ali normalnih, da se ucita Windows, pa ugasi, pa opet. Kada se ucita Windows po treci put, nakaci TV, stavi ga kao extended ili cloned, kako vec drzis sada. A onda ugasi komp i upali ga. Trebalo bi da ti prikaze boot na monitor.
Ako ne uspe, onda je proizvodjac namenio da odredjen port bude primarni. To jedino da se zatrazi od proizvodjaca da napravi BIOS za graficku, koji ce prikazivati POST na svim portovima.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI 1060 Gaming X 6G/HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/SoundBlaster ZX/CM 690 II Advanced/SS 850KM3/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/Noctua NH-U12S/2Fan
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.