Pozdrav drugari , posto dugo nisam pratio ove nove graficke sto su izlazile interesuje me da mi napisete neke predloge za kupovinu grafe od 130-170e maxxxx (mada kontam oko 150 da dam) . eto ako moze neki predlog za tu sumu . Kartica bi se koristila za gaming najvise tako da pretpostavljam da je bolje uzeti neku jacu polovnu nego novu za te novce, pa eto pisite predloge i komentare . E da napomenem da sam do sada koristio gtx 460 eto cisto da se zna
Mene ozbiljno pocela da boli glava od postova pojedinaca
10.02.2017. 23:05
status: user broj poruka: 6876
Tako da je najbolje da da malo izbegavam pojedine teme ovog tipa....
@lazar1989 Za oko 150-tak bi mogao da uzmes R9 380X sa garancijom, bilo ih je po oglasima, a to je i realna cena polovnih R9 380X sa garancijom, karta je negde izmedju GTX 1050 ti i RX 470, tacno na sredini otprilike, sto se performansi tice, ako ih poredimo sa novim modelima. Nije lose da napises ostatak konfe, posebno napajanje, ako se dobro secam 380X vuce u igrama pod opterecenjem 170-180w(ako se dobro secam). Po meni 280X je previse matora i trosi realno kao tenk, 250w(opet ako se dobro secam). Problem u celoj prici moze biti seljacki mentalitet ovog naroda i cene polovnjaka. Platili 380x 230-250e i sad bi da je prodaju(posle 2 godine) za 200e ili vise, jadno.
Na kraju ako se odlucis za novu kartu, sto uopste ne bih izbacio kao mogucnost, s`obzirom na pilicare od prodavaca i uopste ovog naroda, imas kod madjara GTX 1050 TI za 160-170e(recimo MSI OC model sa 2 venta je 170e, mada nista ne fali ni onim sa jednim od 160e, karta trosi kao upaljac i ne greje skoro pa nista).
uzecu ja rx 470 od 4g ili rx 480, videcu, ili na otplatu ili polovnu na oglasima 470cu 4gb bice mi dovoljno neko vreme za FHD, i prodacu svoju... ali to na tamo kad promenim posao od marta-aprila valjda...
:: Jbt ja sam i zaboravio da postoji i ta serija, hahaha, uzas.. :D :: :: Gare cekaj me da resim upgrade gpu-a, pa cemo da se dog. za 970, znam da ce ti lepo leci, osim ako VEGA NE BACI BOMBU! :: :: Mmm Games!https://goo.gl/nReEin :: ::
re:Mene ozbiljno pocela da boli glava od postova pojedinaca
10.02.2017. 23:18
status: user broj poruka: 6876
Da se nadovezem, ja bih doplatio 10ak evra na tih 150e za Asus Strix 380x ili tako neki top model , sa garancijom od bar godinu dana ali to je maks maksimuma.
Re: re:Mene ozbiljno pocela da boli glava od postova pojedinaca
11.02.2017. 18:15
status: user broj poruka: 47
vjerovatno ce tako i da bude , ja sam sada u Bosni tako da je moram ovdje uzet ako budem uzimao tu onda cu uzet novu Sapphire R9 380x 4GB NITRO ona je ovdje oko 180e , ili cu jos malo da sacek i da uzmem neku polovnu za 140e sa garancijom
:: Da se nadovezem, ja bih doplatio 10ak evra na tih 150e za Asus Strix 380x ili tako neki top model , sa garancijom od bar godinu dana ali to je maks maksimuma :: :: :: :: Dete Partizana :: :: ::
:: Pozdrav drugari , posto dugo nisam pratio ove nove graficke sto su izlazile interesuje me da mi napisete neke predloge za kupovinu grafe od 130-170e maxxxx (mada kontam oko 150 da dam) . eto ako moze neki predlog za tu sumu . Kartica bi se koristila za gaming najvise tako da pretpostavljam da je bolje uzeti neku jacu polovnu nego novu za te novce, pa eto pisite predloge i komentare . E da napomenem da sam do sada koristio gtx 460 eto cisto da se zna
Je neumoran troluje za sve pare.Graficke karte kupujte samo nove ili sa nekom vazecom garancijom bar god.dana,kakve radne 7 dana pekla baba kifle u rerni pa mi ispekla grafiku slucajno...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.