Значи нека графика да не морам да узимам јаче напајање које је ионако издрогирано овим хардовима и лудилима. Чисто да ми не сецкају флеш анимације и да могу да опичим нешто од игара, рецимо R7 250 2GB DDR5 ми пада на памет а може и нешто половно мада бих због десетке DX12 карту.
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
Te grafike su preko 150e, covek je pomenuo R7 250 koja je oko 50e na oglasima a ja sam mu predlozio HD7770 koja je brza (u rangu 250x) za iste pare (oko 50e na oglasima).. Za prvu ne treba dodatno napajane a za drugu treba 6pin-a. Napajanje je i vise nego dovoljno za bilo koju od dve.
Edit: Ili ako trazi nesto jos jace upravo prelistah KP i videh HD7850 za 60e dobar dil..
Intel Pentium G3258+CM Seidon 120V R2|ASRock Z97M Pro4|MSI GTX460 TFII SOC|Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3|Samsung 850 EVO 250GB|WD Green 1.5TB|Raidmax RX-535AP|Raidmax Hyperion|Samsung 2233|CM Devastatorhttp://valid.x86.fr/y8x90d
Половњача не долази у обзир тако да под а) зајебите то. Ништа јаче ми не треба од 7770 и само ме занима који је данашњи пандан тој картици. Буџет је 10 Вајферта, не намеравам да играм GTA V на Ultra подешавањима и 4x FSAA у 1080p резолуцији, итд. Предност свакако дајем картама које не вуку струју из напајања, било да је 6-пински или 8-пински конектор. DX12 под обавезно.
Ne rade neke igrice isto sa sa 1 i 2 GB rama DDR5 na grafickoj, testitrao, gledao, iznenado se, tako da ti je moji savet ako uzimas da uzmes bilo koju graficku sa minimum 2GB rama, pogotovo ako oces da igras GTA V sve na ono low, sve ispod 2 GB nema svrhe jednostavno.
Знам да кошта 10 црвених ал ново је ново, али на жалост прецењена јер је у питању 7750 заправо. Та коју нуде за 115 евра би вероватно захтевала да узимам неки половни i5, ново и јаче напајање и све у свему ме све то изађе превише, а добијам изакане и издрндане компоненте које је питање тренутка кад ће код Манитуа, а овако добијам да кажем једну солидну графику за неки entry level гејминг, плус не тражи да једе ни да пије односно неће да срче струју из напајања. А каква је 250х? И зар не рекох лепо да нећу половњачу па макар ми је дала рођена сестра која је на њој пеглала Solitaire и Mahjong.
:: Sve navedene kartice podrzavaju DX12 :: :: Nova R7 250 kosta 10 soma ali ti se to nikako ne isplati.. :: :: Ima u kupoprodaja temi Sapphire rx460 2gb za 115e sto je daleko brza karta.. :: :: Intel Pentium G3258+CM Seidon 120V R2|ASRock Z97M Pro4|MSI GTX460 TFII SOC|Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3|Samsung 850 EVO 250GB|WD Green 1.5TB|Raidmax RX-535AP|Raidmax Hyperion|Samsung 2233|CM Devastatorhttp://valid.x86.fr/y8x90 :: ::
4500 RSD skuplje nego R7 250, a primetno bolja kartica.. Napajanje je i vise nego dovoljno.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Знам да кошта 10 црвених ал ново је ново, али на жалост прецењена јер је у питању 7750 заправо :: Та коју нуде за 115 евра би вероватно захтевала да узимам неки половни i5, ново и јаче напајање и све у свему ме све то изађе превише, а добијам изакане и издрндане компоненте које је питање тренутка кад ће код Манитуа, а овако добијам да кажем једну солидну графику за неки entry level гејминг, плус не тражи да једе ни да пије односно неће да срче струју из напајања :: А каква је 250х :: И зар не рекох лепо да нећу половњачу па макар ми је дала рођена сестра која је на њој пеглала Solitaire и Mahjong :: :: :: :: Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka :: :: :: Sve navedene kartice podrzavaju DX12 :: :: :: :: Nova R7 250 kosta 10 soma ali ti se to nikako ne isplati.. :: :: :: :: Ima u kupoprodaja temi Sapphire rx460 2gb za 115e sto je daleko brza karta.. :: :: :: :: Intel Pentium G3258+CM Seidon 120V R2|ASRock Z97M Pro4|MSI GTX460 TFII SOC|Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3|Samsung 850 EVO 250GB|WD Green 1.5TB|Raidmax RX-535AP|Raidmax Hyperion|Samsung 2233|CM Devastatorhttp://valid.x86.fr/y8x90 :: :: :: ::
Da tvoje pitanje je na mestu što se tiče konektora, ali ja očekujem da kad dbqp navede sve diskove iz kućišta kao periferije da umesto monitora ima ovakav jedan sistem.
Nisam, jer mi ne radi (preko mog ajfona sam, pa nesto nece, verovatno je link neispravan) :P
Zato sam i pitao... Inace ne vidim vezu sa tim navedenim i monitorom, ali OK. Verovatno je upoznat sa ovim savremenim problemom. Ja samo imam pregrst korisnika koji se obrarduju novoj grafickoj, navuku jedva pare za nju, a onda sledi razocarenje jer nemaju gde da je ukljuce, pa onda jos stotku za novi monitor...
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
:: Da tvoje pitanje je na mestu što se tiče konektora, ali ja očekujem da kad dbqp navede sve diskove iz kućišta kao periferije da kao monitor ima ovakav jedan sistem :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: ::
Dell U2312HM је монитор, а од конекција има VGA, DP и DVI. А хардове сам побројао због тога што сваки вуче струју и дефинитивно сам се одлучио за R7 250 2GB DDR5 128-bit јер ме искрено заболе Лорд Карингтон са све Карлом Карлсоном да узимам било шта јаче, јер ми ово првенствено треба због 10тке која је опасно почела да мрачи на сајтовима са доста флеш анимација и нећу више да ми ништа сецка ако то може да реши пишљивих десет црвених. Гејмер нисам нити сам икада био тако да те приче о 460 и осталим картама падају у воду, просто и сама плоча и сам CPU су bottleneck јер је у питању PCIe x16 v2.0 (5Gbps по lane-у) тако да чисто сумњам да ми треба јача графуља за неки рад и неку опуштенију игру, а разлика између ове карте и 7770 се не примети а половњачу стварно нећу, хоћу лепо фактуру, печат и гаранцију и то је то. Иначе, CPU се опуштено врти на 4.4GHz, али што бих силовао килаву напонску и саму плочу која није за оверклок. Уосталом, од игара ме занимају само ове глупости из Windows Store-a а евентуално и неки старији наслов, тако да оно, отом потом, већ сам звекнуо 100к за јебеног HP-a, десктоп може још мало да причека.
Tvoje pare, tako da radi kako mislis da ti odgovara.
Ma kakva naponska sekcija, taj CPU ne moze da trosi preko 100W(ako moze i dotle da stigne) kada ga besno OC-ujes.
Ne bi bio CPU a ni PCI-E 2.0 problem, sve bi radilo kako treba.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Dell U2312HM је монитор, а од конекција има VGA, DP и DVI. А хардове сам побројао због тога што сваки вуче струју и дефинитивно сам се одлучио за R7 250 2GB DDR5 128-bit јер ме искрено заболе Лорд Карингтон са све Карлом Карлсоном да узимам било шта јаче, јер ми ово првенствено треба због 10тке која је опасно почела да мрачи на сајтовима са доста флеш анимација и нећу више да ми ништа сецка ако то може да реши пишљивих десет црвених :: Гејмер нисам нити сам икада био тако да те приче о 460 и осталим картама падају у воду, просто и сама плоча и сам CPU су bottleneck јер је у питању PCIe x16 v2.0 (5Gbps по lane-у) тако да чисто сумњам да ми треба јача графуља за неки рад и неку опуштенију игру, а разлика између ове карте и 7770 се не примети а половњачу стварно нећу, хоћу лепо фактуру, печат и гаранцију и то је то :: Иначе, CPU се опуштено врти на 4.4GHz, али што бих силовао килаву напонску и саму плочу која није за оверклок. Уосталом, од игара ме занимају само ове глупости из Windows Store-a а евентуално и неки старији наслов, тако да оно, отом потом, већ сам звекнуо 100к за јебеног HP-a, десктоп може још мало да причека :: :: :: Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka :: ::
:: i3 540@3.20 GH :: GA-P55-UD3 :: 2x2 + 2x4 DDR3-1600 Kingsto :: тренутна графика: ATI 5450 пасивно хлађе :: Од периферија: DVD-RW, WD 500GB BLUE, WD 640 GB BLUE, WD 2.0 TB GREEN, Samsung EVO 850 250 G :: Напајање: Silverstone Strider 500 :: :: Значи нека графика да не морам да узимам јаче напајање које је ионако издрогирано овим хардовима и лудилима. Чисто да ми не сецкају флеш анимације и да могу да опичим нешто од игара, рецимо R7 250 2GB DDR5 ми пада на памет а може и нешто половно мада бих због десетке DX12 карту :: :: :: :: Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: i3 540@3.20 GH :: GA-P55-UD3 :: 2x2 + 2x4 DDR3-1600 Kingsto :: тренутна графика: ATI 5450 пасивно хлађе :: Од периферија: DVD-RW, WD 500GB BLUE, WD 640 GB BLUE, WD 2.0 TB GREEN, Samsung EVO 850 250 G :: Напајање: Silverstone Strider 500 :: :: Значи нека графика да не морам да узимам јаче напајање које је ионако издрогирано овим хардовима и лудилима. Чисто да ми не сецкају флеш анимације и да могу да опичим нешто од игара, рецимо R7 250 2GB DDR5 ми пада на памет а може и нешто половно мада бих због десетке DX12 карту :: :: :: :: Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.