To se zove `standalone` verzija. Imas Leadtekovu verziju za nekih 75E koja daje 1280x1024 sliku. Bio je jedan ukljucen da se vidi u njihovom maloprodajnom objektu u Gospodskoj ulici u Zemunu, al je slika kriminalna jer navodno nemaju kablovski signal. Inace ako oces da uzmes jeftinije ti je da odes u njihovu centralu koja je u Njoegosevoj (zemun).
Znam za standalone, pisao sam na brzinu pitanje jer sam shvrljao po netu za to. Trazio sam neki normalan ali jeftiniji po netu i ovde na pcberzi, a video sam jedan KWorld TVBox 1440ex, a nema ga ovde na nasem trzistu.....steta. Cekacu da ga neko uveze kod nas. Napolju kosta 50 evra +-5evra.
Video sam i to, ali mi nekako za oko zapao onaj drugi zbog 1440x900 (zbog monitora) i naravno sto ima integrisan zvucnik uz to Sacekacu da se pojavi, pa da kupim. Ako se uopste pojavi.....s` obzirom na punudu naseg trzista :D
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.