8600GTS vs Medal of Honor Allied Assault vs nVidia Drivers
STRANA 1 OD 1
SkyFire
8600GTS vs Medal of Honor Allied Assault vs nVidia Drivers
10.11.2007. 23:29
T6448
status: user broj poruka: 18472
Ljudi drugar me je zamolio da mu instaliram ovu legendarnu igricu jer hoce ceo serial da isprati.Nista ja poneo igru i expanzije i zapucao kod njega.Krenula instalacija i sve ok do kraja.I ja da pokrenem igru kad ono sipak,izbaci braon exran i vrati u windows.Razmiljam sta moze biti,skinem druge crack-ove i ponovim sve kad ono nista.Ista situacija,niti ovako niti u safe modu,nemoze non-stop izbacuje u win.Dosetim se ja da je igra stara a da je karta nove generacije a da su driveri poslednji koji su izasli i sutradan ponovo dodjem i ponesem najstariji driver koji sam imao a da bude kompatibilan sa 8600GTS a to je 101.02 i gle cuda,kako sam instalirao igra proradi.Nema braon ekrana i radi.Udjem ja u opcije,podesim rezoluciju i sve kako dolikuje i kako startujem misiju on samo lagano izbaci gresku,sent or dont sent microsoft,znate vec na sta mislim.Probao vise puta da startujem misiju nema sanse,ista stvar.Sad ja vas pitam,koji je prvi odnosno najstariji driver za 8600GTS ili ima li neko ideju kako da resim ovaj problem?
Nisam probao sa konkretnom igrom, ali je kod par starijih upalilo sa modovanim drajverima (npr. NGO). Ima ih vise kao i Forceware - respektivno, skini neki noviji na https://www.guru3d.com i pokusaj.
Prvo deinstaliraj postojece drajvere, pa opali redom Driver cleaner pro, pa Nasty file remover i na kraju Detonator RIP. Onda instaliraj NGO drajvere i javi sta je bilo.
Ne bi bilo lose deinstalirati igru, deinstalirati drajvere, ocistiti registry, pa instalirati modovane drajvere i ponovo instalirati igru.
Ovi iz NGO HQ su se upravo hvalili da je to prednost njihovih drajvera sto resavaju ovakve probleme (pretpostavljam, ne uvek).
Imao sam isti problem i nisam ga resio. Samo je kod mene u pitanju gainward 7600gt gs. Probao sam sve moguce vrste drajvera i nista nisam uspeo da uradim. Stavlao sam i drajvere sa guru3d ali opet nista. Znam da ti nisam pomogao ali reko cisto da znas da nije htelo da radi ni sa serijom 7.
Sto je najgore probao sam i ja vec sa driver-ima ali nisam te nGo.Mislim da ni to nece proci.Ipak cu da probam za svaki slucaj.
:: Imao sam isti problem i nisam ga resio. Samo je kod mene u pitanju gainward 7600gt gs. Probao sam sve moguce vrste drajvera i nista nisam uspeo da uradim. Stavlao sam i drajvere sa guru3d ali opet nista. Znam da ti nisam pomogao ali reko cisto da znas da nije htelo da radi ni sa serijom 7 :: :: ::
Problem resen.Ocisitio sam djubre i otpatke od driver-a,update-ovao direct X i jos neke stvari - da ne duzim,ubacio 167.26 i pokrenuo sve kako treba.Pozz.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.