:: Drajveri ili apdejt igre :: Probaj sa najnovijim ili originalnim drajverima koje si dobio uz karticu :: :: macOS Sierr :: What can your Mac do now? Just ask :: ::
-Najnoviji drajver za kartu (378.49 WHQL). Custom install, zaobici ``experience``. Ako se ``3D vision`` ne koristi, zaobici i tu stavku (instalisati 3 stavke: drajver, HD audio drv i PhysX) !!!Pre instalisanja, detaljno brisanje starog drajvera pomocu alata poput ``driver sweeper-a``!!! -Podesavanje drajvera (NV control panel). U 3D settings odabrati ``compatibility mode``, izmedju ostalog... -Najnoviji drajver za zv. kartu -Podesiti graficke elemente u samoj igri (options/graph settings), custom, eksperimentisati... -Potpuno brisanje i reinstalisanje WOT-a (pethodno sacuvati screenshots, eventualno)
:: -Najnoviji drajver za kartu (378.49 WHQL). Custom install, zaobici ``experience``. Ako se ``3D vision`` ne koristi, zaobici i tu stavku (instalisati 3 stavke: drajver, HD audio drv i PhysX :: !!!Pre instalisanja, detaljno brisanje starog drajvera pomocu alata poput ``driver sweeper-a``!! :: -Podesavanje drajvera (NV control panel). U 3D settings odabrati ``compatibility mode``, izmedju ostalog.. :: -Najnoviji drajver za zv. kart :: -Podesiti graficke elemente u samoj igri (options/graph settings), custom, eksperimentisati.. :: -Potpuno brisanje i reinstalisanje WOT-a (pethodno sacuvati screenshots, eventualno :: :: ::
Navedeni problem mi niko nije prijavio. Nisam htio da postujem dok nisam pitao njih par koji su uzimali kartice preko mene. Niko nije imao ni jedan problem, osim u avgustu prošle godine. Od tada niko nije imao ni najmanji problem sa Wot-om, ali imali su problem sa Grim Down-om. Crn ekran i izbacivanje iz igrice ili resetovanje kompjutera. Problem imao i na dva kompjutera sa FIFA 17, ali nema više problema, nakon zakrpe prošle nedelje. Sve Intel mašine u kombinaciji sa RX 480 grafičkim karticama.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
so far it has only been this game. The thing is I did not get nearly as many crashes before 9.17. Only got this far before i was sick of trying
17.1.1 wot crash very random 16.12.2 drivers fall over, wot crash very random 16.12.1 drivers fall over, wot crash very random 16.11.5 people say use this one but did not test for long as can not alt tab correct kills 2nd monitor then both screens go black(windows 10 hdmi+dp issiue as turning one off and on fixes it) and thats a deal breaker 16.11.4 wot crash very random 16.10.3 drivers fall over, wot crash very random
:: Navedeni problem mi niko nije prijavio. Nisam htio da postujem dok nisam pitao njih par koji su uzimali kartice preko mene :: Niko nije imao ni jedan problem, osim u avgustu prošle godine :: Od tada niko nije imao ni najmanji problem sa Wot-om, ali imali su problem sa Grim Down-om :: Crn ekran i izbacivanje iz igrice ili resetovanje kompjutera :: Problem imao i na dva kompjutera sa FIFA 17, ali nema više problema, nakon zakrpe prošle nedelje :: Sve Intel mašine u kombinaciji sa RX 480 grafičkim karticama :: :: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice :: ::
Ponovo pitao da li je neko imao problema, jer nisam prodao 100+ kartica, nego 30+ komada, tako da mi je lako pitati ljude(vise sam prodao GTX1080, nego RX480 kartica). Ni jedan korisnik nije imao problema, za sada. Kako ce biti kasnije, ne mogu da kazem. Ono [to mnogi ynaju jeste da ima dosta falicnih kartica, pogotovo ovih sa 8 GB koje su prodavane preko Al*i-ja. Mozda je problem sa istim karticama, koje su i kod nas prodavane kao 8 GB, a u stvari su 4 GB.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Re: asus ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING i wot plavi ekran.
28.01.2017. 17:44
status: user broj poruka: 1260
Hmmm, meni ovo zvuči kao da su u pitanju neki modovi koji prave haos a ne da je do same igre. Ako ih koristiš ukloni res_mods folder pa probaj bez. Evo ja na sličnoj karti derem WoT redovno i ne pamtim kad mi je poslednji put iskočilo u win (i kad jeste bilo je samo do modova), a o plavom ekranu i resetu nema govora. Gola igra bez ikakvih modova mi bukvalno nikad nije pukla ili napravila problem tako da one priče kako WG uvek nešto zasere ne piju vodu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.