Za divno cudo izgleda sam malo stvari promenio u kompu pa sad moram i ovo . Vent na ovom starom je poceo da tandrce, a i vec ima 3-5 god tako da je vreme da se menja, pogotovo sto ne zelim sve ove nove komponente da mi rade na njemu vise. Upitanju je LC power Arkangel 850w
Dao bih do 150e max za napajanje, min 750w, najradije 850w ili vise i obavezno da je modularno.
Ovo EVGA SuperNOVA 850 G2 mi je zapalo za oko .
- 142e - gold sertifikat, 80 + itd itd
Sta mislite ljudovi,do 150e sta da gledam ako ne ovo ?
p.s. koji vent da stavim na ovo napajanje, da ga osvezim jer je skroz ispravno ali ne zelim da ga prodajem sa ventom koji tandrce.
| 6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 970 gtx Jetstream | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | LC Arkangel 850w | LG 227-BN IPS |
Upravo, ovo G2 koje sam preporucio i Sky-u, preporucujem i tebi. G3 jos uvek nema kod severnih komsija, ali je jos bolje. To je leadex II platforma, dok je u G2 leadex I od SuperFlower-a.
Jednako epsko napajanje je i Seasonic Prime Platinum 750W.(SSR-750PD)
5820k @ 4.5ghz | Custom loop 360/NB Eloop/D5 | Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock | ASUS RX 480 Strix 8GB | 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 | Samsung 840 EVO 256gb | 5 TB WD server diskova | Seasonic 760w XP2 Platinum | Asus PB287Q/P2414h
Mrzi me sada da kacim slike ali ova eVGA za kvalitet koji nudi je toliko pristupacna da nema dalje.
Inace ranije sam preferirao konkretno za taj segment Seasonic, tu je mogao i onaj CM V serija da uleti mada ga sada ne bih uzimao, Corsair je isto bio dobar ranije dok Enermax i dalje legendaran.
P.S. Ako ti okacim rezultat iz Primal, pasces na dupe. Tezak si, necu da se povredis :P
Ej nemoj nama da prodajes mud@ za bubrege. Zinulo dupetu da sve ima novo pa hoces poslednji krik tehnologije da se sve slaze. Ej bre, znam taj osecaj, prolazio sam kroz to milion puta. Novo je novo, a jos poslednja generaciija.
Da budzis mozes uvek i ako stvarno zelis da ustedis to ti je opcija. Zameni samo vent.
Oh da naravno da ima samo jesi spreman da to platis? Sada imas tehnoloski najbolje moguce. G-Sync HDR 4k monitori. Cika Sky razmatra jedan samo ako uleti 32-34`. Za sada su 27` na 4k i sa 2k. Ako ne dodje u toj dijagonali posto mi je 27` mali, idem na Predator 34` sa G Sync + HDR 144Hz koji treba da izadje ali je Ultra Wide i Curved ali prezivecu nekako 21:9 format :)
:: Nema jos monitora koji me zanimaju :). Mora da bude 144hz IPS 27` HD . ili 32` 4k. 2 x 27` mi treba :: :: A nije valjda da me osgovarate od kvalitetnog napajanja i da ostavim LC na ove stvarcice iz potpisa plus sto cekam 1070 da se vrati sa reklamacije :: :: :: 6800k | Dark rock pro 3 | Asus x99-A II | 32gb G.Skill Trident Z 3200mhz | Palit 970 gtx Jetstream | Logitech Z-5500 | Creative Blaster ZxR | Samsung 840 pro 256gb | 2 TB WD black | LC Arkangel 850w | LG 227-BN IPS :: ::
Da ja sada trebam napajanje ja bi njega uzeo ili 1000 T2. Ima jos manje 1000 GX3 ali je skuplje. Mali tenk napravljen za malu masinu mATX sa procesorima tipa i7-6950X i ATI Radeon Dual GPU recimo u maleckim kucistima.
@Sky Enermax ne moze da prismrdi SS-u i SF-u vec godinama unazad. Pogotovo ne sada, sada su 5 klasa iznad gorepomenuti. Enermax vise nema ni svoju fabriku.
5820k @ 4.5ghz | Custom loop 360/NB Eloop/D5 | Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock | ASUS RX 480 Strix 8GB | 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 | Samsung 840 EVO 256gb | 5 TB WD server diskova | Seasonic 760w XP2 Platinum | Asus PB287Q/P2414h
Savetujem da se drzi u EcoModu jer vent zna da bude glasniji od konkurencije. Inace ventilator u EcoModu ne radi konstantno vec se pri opterecenju pali msm ne znam kad sam ga u opste i cuo da se vent palio (gtx970 sad rx470).
Ako registrujes napajanje bilo je 10 godina garancije na g2 850 pitaj masta Wladu .)
Inace ovaj evga ti je SuperFlower masina koje sam takodje imao ali bilo je problema u startu sa felericniom ventilatorom kod jednog dok je drugo SF cvilelo :(
Kolega trazi napajanje, 80-85e bi dao, na njemu ce (trenutno) biti i5 6500, RX 480, 1 ssd, 1 hard itd...klasika. Vasa preporuka? Ja sam nesto gledao i ova dva mi deluju ok za oko 85e :
Jeste Silverstone ima neka mala napajanja ali za njihovo napjanje moras da trpis, Seventeam, Etasis, FSP ili Enhance Electronics... Nema tu ni Seasonic ni Superflower ni Flextronic ni Delta, nista... To je sve II i III klasa. Dzabe to, onda uzmes 1cm vece a da je kvalitetno.
:: Nista od toga ne moze da prismrdi SX700-LPT :: :: Kad skapiras da maltene staje u saku, nije ti dobro. https://i.ytimg.com/vi/9ZPXLTHvmqk/maxresdefault.jp :: :: :: @Sk :: Enermax ne moze da prismrdi SS-u i SF-u vec godinama unazad. :: Pogotovo ne sada, sada su 5 klasa iznad gorepomenuti. Enermax vise nema ni svoju fabriku :: :: 5820k @ 4.5ghz | Custom loop 360/NB Eloop/D5 | Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock | ASUS RX 480 Strix 8GB | 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15 | Samsung 840 EVO 256gb | 5 TB WD server diskova | Seasonic 760w XP2 Platinum | Asus PB287Q/P2414h :: ::
Pa... ne može matična da reguliše ako nije PWM ventilator. Ako je PWM onda mora na ploči da ima takav konektor da bi mogao da se reguliše. Ako nemaš ili nećeš - nije neophodan, a može PWM.
Zezao sam se kada sam pomenuo Noktuu, jer vidim da hoćeš pošto-poto da potrošiš pare. Onaj Arctic je sasvim dovoljan za LC. Pošto je tri pina, ako imaš gde da ga priključiš na ploču moći ćeš da očitavaš obrtaje. Ako ti to nije važno - boc u moleks.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.