Odlucio sam da mi kum donese 8800GT iz Amerike jer je jeftinija a i ima milion izbora tamo. Ono sto bi uzeo je eVGA SSC edition Super Super Clocked ona je 700MHz Core 2GHz Memory Standardna je 600MHz Core i 1800MHz Memory Sad ova je pre-clocked znaci ono sto me interesuje je da li ce se da kartica klokovati isto dobro kao i obicne,posto je na neki nacin vec klokovana ali fabricki.... Na netu trenutno nema mnogo toga sto sam nasao u vezi ovoga pa pitam uopste za sve kartice da li su oni takodje klokeri kao i obicne ili se slabije klokuju. Inace cena za nju je 300$ ( 204e ) A obicne su oko 250-260$ (oko 170-180e ) Sto znaci da je razlika u cene mala ... misljenja ?
Pa nece se sigurno losije klokovati..mada ti to opet sve zavisi od kartice do kartice..al pazi,kod 8600gt modela se ovi hardverski klokovani(gw i palit) bolje klokuju od ,,normalnih` modela..pa je verovatan slucaj i sa ovim 8800gt modelima...U svakom slucaju neces pogresiti ako je pazaris,jos po toj ceni...
Ovako ici cu na nju,kum mi je trenutno ovde ali cu se dogovoriti s njim da uzme 2 shipping je valjda 7 dana ali se ne isporucuje ovde pa cu da vidim sa DHL il kako vec da ih donesu ovde,tako da ce trebati malo vremena verovatno 14dana il tako nesto uglavnom kad ih dobijem reci cu vam,1 cu zadrzati za sebe a drugu cu prodati ali necu biti alav sto se tice cene. Javljam vam kad vidim sa kumom,inace vidim da su mnogi prodali svoje GTX i kupili SSC da bi ustedeli pare a izgleda da SSC nosi cak i nesto vise u 3dmark06 od klasicne 8800GTX ...lol pozz.
Ako mislis da posto su tu sa 600 klokovali na 700 za GPU, nemoj misliti da ces ti tu klokovanu uspeti podici na 800 jer neces uspeti!
Kolko sam gledao po netu max klokovi za GPU na 8800GT su tek nekih 35MHz preko 700 (735MHz), ali to nije totalno stabilno, a i onaj kulercic ce da se cuje kao helikopter nebi li ohladio kartu na tim klokovima!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.