Da li neko jos igra Left 4 Dead 2. Ima dobrih Add Custom Campaign da se skinu. Mogli bi da igramo Multiplayer.
-Darkwood -Back To School -Dniepr -Suicide Blitz -Wienna Calling -Dead City -Heaven Can`t Wait -Death Aboard -Detur -I hate Mountains -Welcome To Hell -Gas Fever -Left in Prypat -Night Terror -The Punisher -Urban Flight
I dosta drugih. Sve imaju po 4-5 nivoa i finale. Mogli bi da se skupimo nas 3-4 i da igramo. Ja imam onu verziju No Steam... verovatno moze Multi Player. Ajmo Ljudi ja sam za. Ako neko jos ima to instalirano. Dacu vam sajt sa kog skidate kampanje. Ta igra je stara ali je i dalje zanimljivija nego mnoge druge. Prvo igramo na Advanced pa cemo onda na Expert.
Samo ako igramo ne odvajamo se. Krijemo se u malim podrumcicima kada nailaze horde. Ne uzimamo Health dok ne padnemo na crveno sem ako ga nema bas visak. Itd. Jbg nemamo nacin za komunikaciju... To treba mikrofon da se komunicira a ja nemam. To je ludilo... Kampanje su veoma dobro uradjene. Ima malo bagova, ali vecina je kada se igra single player. Ja najvise izgubim pomazuci drugima i gledajuci na moje survivors. I ja igram kao Ellis tj kao Francis.
Neko nesto da igra sa tobom? Bezi bre smece jedno. Sto ne igras sa svojom bracom? Nece ni oni videli su da si hrpa govana.
:: Da li neko jos igra Left 4 Dead 2. Ima dobrih Add Custom Campaign da se skinu. Mogli bi da igramo Multiplayer. :: :: -Darkwoo :: -Back To Schoo :: -Dniep :: -Suicide Blit :: -Wienna Callin :: -Dead Cit :: -Heaven Can`t Wai :: -Death Aboar :: -Detu :: -I hate Mountain :: -Welcome To Hel :: -Gas Feve :: -Left in Prypa :: -Night Terro :: -The Punishe :: -Urban Fligh :: :: I dosta drugih. Sve imaju po 4-5 nivoa i finale :: Mogli bi da se skupimo nas 3-4 i da igramo :: Ja imam onu verziju No Steam... verovatno moze Multi Player :: Ajmo Ljudi ja sam za. Ako neko jos ima to instalirano. Dacu vam sajt sa kog skidate kampanje. Ta igra je stara ali je i dalje zanimljivija nego mnoge druge. Prvo igramo na Advanced pa cemo onda na Expert. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: i7-5820K-RampageVExtreme-DominatorPlatinum 2666-Samsung 850 EVO 1T :: SoundBlaster Z-EVGA 1200 P2-Obsidian 650D-Deck87 Francium Pro-G70
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.