Momci nadovezujem se na proslu temu-ja i ortak sklapamo masinu imamo jos nedelju dana da to privedemo kraju cifra koju cemo puci je izmedju 500 i 600 eura.Monitor ne ulazi u cenu.Vec imamo par ideja al bih voleo da cujem vasa misljenja u vezi toga- ploce.proc.grafike,kucista i ostalih stvari,2 giga memorije se podrazumeva. U obzir dolaze i INTEL i AMD varijante. Kakvu konfiguraciju savetujete za te pare? Pustite masti na volju :))))
Ako sacekas jos nedelju (dve) pojavice se na nasem trzistu 8800GT po ceni od nekih 200e(+-5e) sto ce dati jos 50e za AMD X2 6000+(135e)...Dobices za manju kintu bolji procesor i bolju grafiku.
I meni se licno vise svidja da uzme 8800GTS jer 8600 je negde kao 7900GT Mada je 7900GT i dalje super kartica,najbolje mozda da ceka na 8800GT ako bude kod nas nekih 200e onda ce to biti super pa da uzme nju,ali ja nikad ne bi iso na AMD a i ploca nije neka za nesto manje od 650e bi mogao i e6750 ( uber za igre ) a i 8800GT da skrpi
Nema sanse ! ! ! 8800 gt vec ima u prodaji za 270e i cena moze biti manja/veca za 10e kad ostali proizvodjaci izbace ali gts ce da bude jeftiniji i on ce moci da se nadje za 200-30e kad mu padne cena uskoro
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.