Pozdtrav,ljudi! Treba mi pomoc oko jedne veoma cudne pojave... Na masinu iz potpisa sam prikljucio TV SkyWorth 32E3000 preklo HDMI kabla...Do danas je sluzi samo za filmove i serije... Danas sam uzeo da promenim spliter od kablovske i da priljucim i analnognu na njega (u pitanju je SBB). Sa tog splitera kablovi idu i za ruter i za drugi TV na kome je digitalna televizija. E sad ide z***b... Kada antenski kabl ubodem u TV treperi mi slika na monitoru od kompa,bez obzira da li je TV ukljucen ili ne... Trepari kao nekad na CRT monitorima kada se omasi refresh rate... Da li se iko od vas sustretao sam ovako nekom pojavom? Izvinjavam se na duzem postu,ali morao sam lepo da objasnim u cemu je problematika...
AMD Phenom II 960T@3.6GHz Titan NK35TZ 5GB DDR2 Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB Samsung 320GB Powercolor Radeon HD5750 LG W2240S-PN Windows 8.1 Pro x64
To je onda ona zajebancija koju oni zovu `filter`... Njega imam ispred digitalne...Ovaj TV je ``na divlje`` sto se njih tice,pa cu da kupim jedan i da ga stavim sam... Hvala na informaciji!
AMD Phenom II 960T@3.6GHz Titan NK35TZ 5GB DDR2 Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB Samsung 320GB Powercolor Radeon HD5750 LG W2240S-PN Windows 8.1 Pro x64
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.