monitor u igrici ume da skroz zacrni ekran, ali ne ugasi se lampica na monitoru i kada odem na alt+ctrl+del obicno se odmah povrati normalna slika. Monitor je povezan dvi kablom za grafiku. Sta moze da pravi problem? Inace desava se samo u igrici i to nasumicno, ali u zadnje vreme cini mi se sve cesce.
sistem je windows 10 enterprise, grafika ati R9 270, a monitor benq gl2460
imao sam ranije sa starim monitorom slicnih problema, ali je pucao nasumicno ne samo dok igram. Na kraju sve ucestali i na kraju je riknuo. Do invertora je bio problem.
@vladarko sto se povezivanja tice, probao sam juce preko vga kabla, ali u igrici se vide sitne linije. U necemu sto nije graficki zahtevno slika je normalna, pa sam vratio na dvi.
procitao sam post, covek nema iste simptome jer njemu igra pukne, a meni je aktivna. Medjutim naisao sam na par stvari koje cu da probam, cisto da bih iskljucio softverski problem. Tu mislim na preinstaliranje punkbustera, origina i promenu nekih origin setovanja.
imam taj monitor, pa znam da ga ja moguće svakako povezati. Da, VGA veza mu je najslabija, tako da je treba, ako je moguće, izbegavati i koristiti DVI ili HDMI.
Ne znam kakav tačno problem imaš (čak nikad nisam ni igrao tu igru), ali sam shvatio da nije problem sa `crnilom` na samom startovanju igre.
Nadam se da ćeš rešiti problem i da će se ispostaviti da (srećom!) ništa ne riknjava.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.