mali off: Fino si vuno kes u napajanje, a ovamo steka na grafi :)
Realno gledano, tu bez RX 470/RX 480 od 4GB nema smisla, ako hoces da igras, a dolazis sa HD 7950. Odnosno pre svega RX 480 posto ima za 230e(akcija kod Madjara trenutno) Sapphire Nitro 4GB model. Za nesto vise GTX 1060 6GB rama, trenutno su kod Madjara od 280e pa na gore(proverio cenu danas), tu gledas pre svega Gigabyte Windforce model, ako ne njega onda onaj Msi OC.
kamo srece da sam mali, naprotiv mnogo mnogo stariji :). vidi da ti pojasnim. sa vremena na vreme dodam nesto vrednije u racunaru u zavisnosti od mogucnosti pa tek onda potrebe po navici eto vec 28 godina. na pola pola sam mislio a ti nisi shvatio vidim vrednost ove 7950 otprilike 90 100e pa eto dodam jos pola toliko i ponovimo se .).
Nista dodaj bar jos 20e za MSI Gaming RX 470 4GB, ima za 220e(ako nije pala cena usled neke akcije kao za nitro rx 480). Bajate nisu, to je aktuelna generacija od AMD-a, nisu u pitanju matore GTX 470 ili GTX 480 ako na njih mislis.
I nismo se bas razumeli u vezi `mali off`, ali nebitno :)
hahahhahah e bas me nasmeja, u pravu si bas. Jesam omatorio ali nisam ostario e nedam se . evo dva sata vec guglam pokusavam da shvatim sta ima i sta se promenilo od pre 4 godina. i... izgleda da ispod gtx 970 pa do 1060 i nema nekog smisla.(neka me ispravi neko ako gresim) moz biti da ode 7950 pa za par meseci neka 1060 tica, vrsice posao i i5 do tada za osnovno....
Bas tako. Nista ispod 1060 tebi nije realan napredak, opravdan u ulozenom novcu, pogotovo jer nisi zagrizeni gamer, pa ti nije frka da vec sutra igras neki naslov. 970 zaboravi. 1060 je prava kupovina za tebe, sacekaj, skupi kintu i prati cene. Mozda negde istrci i neka polovna... Sa tom kartom ces biti miran koliko i sa tim i5, a onda je mozes preneti i na sladecu platformu, s obzirom na tempo i nacin na koji menjas hardver.
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
:: :: hahahhahah e bas me nasmeja, u pravu si bas. Jesam omatorio ali nisam ostario e nedam se . evo dva sata vec guglam pokusavam da shvatim sta ima i sta se promenilo od pre 4 godina. i... izgleda da ispod gtx 970 pa do 1060 i nema nekog smisla.(neka me ispravi neko ako gresim) moz biti da ode 7950 pa za par meseci neka 1060 tica, vrsice posao i i5 do tada za osnovno... :: ::
:: Koju kartu posle 7950, naravno ne preskupe nego ono tipa pola imam pola dodam i idemo dalje :). hvala unapred na sugestijama.. :: :: konfi :: i5 446 :: z9 :: 8g :: enermax 75 ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.