cisto sumnjam da je neko na forumu uzeo i testirao obe kartice koje vrede brdo para, da bih sada napisali odgovor na tvoje pitanje, pri tom nisam video da ima gde u srbiji da se kupi GT varijanta, takodje te megabajte koje ti poredis i mislis da su presudni u brzini graficke karte mozes da zaboravis (pogotovo kad se cifra vrti preko 512 MB !!! ) a odgovor na tvoje pitanje mozes naci kao i svi mi, a to je na raznim sajtovima koji su uzeli i testirali date kartice i napisali rezultate
nista licno nemoj da shvatis ovo sto sam napisao, ali je stvarno preterano pitanje!
ja nemam ovde mozda ni jedan post na ovom forumu ali ga svaki dan citam i pratim skoro sve teme koje me zanimaju - zato i nemam puno pitanja i postova posto ovde ima stvarno puno strucnjaka koji mogu, a i pomazu dosta oko hard/soft scene
gt verziju i uzivaj.pitas po chemu je bolja.pa bolja je po kolicini slika u sekundi u igrama po cemu bi inace mogla da bude bolja.to je ono sto zahtevaju gejmeri a sada sta si ti to ja neznam.
Ako tvoj komp ima 1GB a moj 2GB sta mislis ciji je brzi komp? Odgovor onaj koji ima brzi procesor... E to isto vazi za graficku. Uzmi GT i zanimaj se...
Iskreno citao sam o tim anegdotama vezanim za brdo kartica.Posto je rec o najjacem modelu mislim da nece bti puno razlike jer cenim da je i GT podjednako zver kap i GTS a sigurno manje kosta od ove sa 640mb. Iskreno nisam imao prilike da radim sa njima al koju god da uzmes moje je misljenje da neces zazaliti. Pozzz.
Vec je bila jedna tema o ovome,pogledaj na forumu. GT je bolja za 15-20% sto se tice 640MB to je samo za visoke rezolucije sto vise MB grafike to je bolje za vece rezolucije 19` + ali GTS i da ima 1024MB je slabija od GT tako da je GT definitivno bolja o za ovo pitanje imas na google da nadjes sve lepo i detaljno.
Nije neka velika razlika izmedju 8800gts i gt varijante...barem nije onolika kolika su rekli da ce biti...GT je naravno bolja kupovina od gts 640mb jer kosta oko 270 eura..a daje iste ili bolje rezultate...Ako imas bas veliki monitor onda sacekaj novu verziju 8800gts 640mb koja ce biti brza od gt,ali i skuplja..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.