1. kakav je HP sto si tice monitora u poredjenju sa Asus i Samsung kad je u pitanju kvalitet boje paneli performanse mrtvi pikseli i zivotni vek
2. koliko ja znam Freesync radi od 35 do 90 Hz e sad ovaj monitor je fabricki 75Hz interesuje me kada bih se ovaj ili bilo koji drugi Freesync ili Gsync monitor overklokovao da li bih Fs/Gs radili u tom opsegu
ili da kazem ovako
ovaj HP radi fabricki na 75Hz ako bih uspeo da ga OC na 90Hz da li bih Fs bio aktivan na njemu kao da je fabricki 90Hz
bio je 350 Dolara na popustu trenutno je 410/430 na Amazonu koliko bih izasao da mi stigne u Srbiju
ali nikako mi ne stize confirmation mail vec danima pa ako je neko registrovan tamo ako moze da kontaktira nekog admina da mi pomogne ne mogu cak ni PM tamo
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.