Neki Dellovi monitori imaju mali zazor izmedju ivice tog stakla preko ekrana i rama stakla, da ga tako nazovem, gde se uvlaci prasina i ostalo, neki lik je imao problem sa mravom koji se zavukao iza stakla, imas na youtube-u. Koliko znam, moraces u servis da bi skinuli to staklo i ocistili.
___________________________________________________________ ASUS X99-PRO/USB3.1 - i7 6800K @ 4.2 - CM SEIDON 120M - MSI 750 Ti GAMING TF 2 Gb - 32Gb KHX SAVAGE 2666 CL13 - SAMSUNG 850 PRO 256Gb+850 EVO 128Gb - TT SUPPRESSOR F51 WINDOW - 2xDELL S2240L
Hahahaha buba, stavi ti sine neku tamnu pozadinu i kokaj, nema od servisa nista, ima da te cimaju samo tako, ovako se pravi da je mrtav pixel i teraj.. :D
U Srbiji, proizvodjaci priznaju jedno, a dobavljaci drugo, a prodavci trece... Dell bi trebalo da priznaje na 1 mrtav ili zaglavljen pixel za svoje premium ekrane, nasi malkice to rade uz natezanje.
U svakom slucaju, srecno u servisu, mislim da ce te poslati u Kimtec, i da ce bez problema zavrsiti to, a za vreme trajanja vec ne znam.
:: Ccc, ne može tako! Dobavljači priznaju `grupisane`, a ne ultra dead piksele! :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Naglasi da je ultra veliki dead pixel u pitanju : :: :: :: :: :: :: :: Milsis da bi proslo to ? za dead pixel :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.