koji sam ja majmun, ja pokušavao za betu da se prijavim na sajtu, a imali neki bug nisam mogao, i digo ruke smorio se.. ladno se nisam setio da preko origina pogledam dal ima xD e fala ti! :D
Jel primetio neko sta ljudi rade i bf4 i ovde sa oni res scale
31.08.2016. 16:47
status: user broj poruka: 6876
Meni na 1080p na default 42% scale igra izgleda toliko sugavo i zamuceno da to realno nije, kao da igram na 720p na 24incnom monitoru. To kod dignem, bukvalno pravim supersampling, a tek tada igra izgleda kako treba, bar meni, iz ugla rendera. A onda to unistava performanse...
Stavi i jedno i drugo na 50% ne gubis mnogo na perfomansama ,a igra lepse izgleda.Kod mene default http://bit.ly/2bSBHBz Kad stavim scale na 100% imam oko 45fps.
to je bilo za insider alpha i beta oni koji su se prijavili imali su neku sansu da udju u closed alpha i svi koji su bili prijavljeni trebalo je da dobiju open beta dan ranije nego oni koji nisu insider ali naravno ea ko ea nesto su zajebali pa je dosta ljudi dobilo pogresne kodove na primer neko se prijavio za pc a dobio za xbox ili ps4 itd a mnogi nisu uopste ni doblili kodove bilo je puno rage-a na forumu sinoc
@djokosrb
kod mene na BF4 res scale je na 120% sve ostalo na low i iskljuceno osim mesh to je na ultra i igrica izgleda i radi extra
a sto se tice BF1 tu res scale ide samo do 100% meni stoji na 60% i sve otalko kao na bf4 ali bez obzira na podesavanja igra izgleda kao crtani film ma 85% je kao odvratni Battlefront i ne radi ni blizu glatko kao bf4
ima puno bagova koji nikako nisu smeli dospeti u betu
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.