Dakle imam ove dve grafike na ploci MSI z68s-g43 (g3), sa i5 3570k,16gb ddr3, napajanje ENERMAX LEPA MaxBron B1000-MB , ssd 500gb samsung, 390x sapphire nitro i gigabyte 390 g1... Desava mi se sledece, ugasio sam crossfire ali imam problem kada kopam ethereum ova prva 390x sapphire mi pravi problem jer smanjuje klok na 998 mhz za core a treba da bude 1080 dok gigabyte radi normalno, da li neko zna kako ovo da resim?? driver je 15.12.. temperature su za sapphire 70 a za ovu drugu 71... kada dignem power limit na 23% onda radi 1080, da li je bezbedno da dignem power limit, jer na 23+ vrm mu ode na 89c-92c na 390x???? Inace to se desava u claymore dual miner kada dignem -dcri na 38 jer vuce struje, a kada kopam samo eth bez sicoina nema problema... Crossfire je ugasen ulps i te glupost, virtualna memorija je na 20gb rucno stavljena... Ili recimo da stavim power limit 25 a core voltage smanjim za 35mv onda je stabilno sve sta mislite?
Nazalost glup si kao kurac i trol ti mama. Pogledaj sliku bolidu maloumni, pa vidi da li sam trol ili je moj desktop,resio sam problem(IMAS SAT DOLE AKO NISI ZNAO, PA VIDI DA LI IMAM PC POSTO KAZES DA IZMISLJAM), hvala ni na cemu. Idi sanjaj graficke imam ih 100 komada majmune retardirani! Proseravas se na forumu, a osecam da nemas 20 kila sa krevetom pickice maloumna. Jebala vas pcberza ionako je zaostao i propao forum nisu ga menjali 20 godina, jos su dosli neki mentoli, vrlo rado cu da odem sa ovog foruma. Uzivajte mentoli
:: Nazalost glup si kao kurac i trol ti mama. Pogledaj sliku bolidu maloumni, pa vidi da li sam trol ili je moj desktop,resio sam problem(IMAS SAT DOLE AKO NISI ZNAO, PA VIDI DA LI IMAM PC POSTO KAZES DA IZMISLJAM), hvala ni na cemu. Idi sanjaj graficke imam ih 100 komada majmune retardirani! Proseravas se na forumu, a osecam da nemas 20 kila sa krevetom pickice maloumna :: Jebala vas pcberza ionako je zaostao i propao forum nisu ga menjali 20 godina, jos su dosli neki mentoli, vrlo rado cu da odem sa ovog foruma. Uzivajte mentol :: :: SLIKA JE U PRILOGU: (RESENO, TEMA ZATVORENA) :: https://s4.postimg.org/ha09mh1kt/gpu0_1.png
Ne pratim često ovaj forum, ali `ja imam a ti možeš da sanjaš majmune retardirani` likovi su legende - samo u svojoj glavi.
Putuj igumane, nikome nećeš nedostajati.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
:: Nazalost glup si kao kurac i trol ti mama. Pogledaj sliku bolidu maloumni, pa vidi da li sam trol ili je moj desktop,resio sam problem(IMAS SAT DOLE AKO NISI ZNAO, PA VIDI DA LI IMAM PC POSTO KAZES DA IZMISLJAM), hvala ni na cemu. Idi sanjaj graficke imam ih 100 komada majmune retardirani! Proseravas se na forumu, a osecam da nemas 20 kila sa krevetom pickice maloumna :: Jebala vas pcberza ionako je zaostao i propao forum nisu ga menjali 20 godina, jos su dosli neki mentoli, vrlo rado cu da odem sa ovog foruma. Uzivajte mentol :: :: SLIKA JE U PRILOGU: (RESENO, TEMA ZATVORENA) :: https://s4.postimg.org/ha09mh1kt/gpu0_1.png
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
:: Jebala vas pcberza ionako je zaostao i propao forum nisu ga menjali 20 godina, jos su dosli neki mentoli, vrlo rado cu da odem sa ovog foruma. Uzivajte mentol :: :: SLIKA JE U PRILOGU: (RESENO, TEMA ZATVORENA) :: https://s4.postimg.org/ha09mh1kt/gpu0_1.png
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.