TV je nakacen na AMD R5 250x preko standardnog HDMI kabla duzine 1.5m. Windows je na rezoluciji 1920x1080 @60Hz, jer mi ne nalazi TV pa ne mogu da odaberem osvezavanje bez nekog boljeg drivera.
Ono sto sam na prvu loptu primetio jeste memorijski efekat na matrici, tj. ako duze zadrzim jedan otvoren pop-up prozor recimo, nakon iskljucenja on ce se i dalje videti neko duze vreme na pozadini dok ga nesto drugo od sadrzaj ne `ponisti`
Po meni je ovo nedopustivo za japanski display, pa se pitam da li je neko imao slicno iskustvo? Verujem da nije do HDMI kabla, menjao sam ulaze...za svaki slucaj iako znam da nije to.
Ono sto ne znam da li osvezavanje, driver ili novi ROM mogu da imaju uticaja tj. da izazovu ovakav efekat?
Ima li neko neki predlog? Gde skinuti novi firmware i driver za Win 2012?
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
... da pogasis one modove tipa gaming ultra giga i slicno i one silne Hz tipa 240 680 i slicno, i da ga postavis da se ponasa kao monitor ? Onako `klot` Inace u pravu si, nema sanse da je do kablova ... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
Nakacio sam na TV laptop sa nV GF330M sa drugim HDMI kablom (deblji, pozlaceni konektori, 5m) i iefekat je isti. Dakle:
- driver - ROM/FW - setup opcije - Aquos matrica
Gde naci novi ROM i driver???
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Pa svaki bolji tv bi trebalo da poseduje PC mode, jel ima tvoj tako nešto? Ja gledao nešto malo po nekim manuelima, i spominju neka PC podešavanja, vidi ima li tvoj tako nešto.
Nasao sam juce opciju za to ali je situacija ista.
:: Pa svaki bolji tv bi trebalo da poseduje PC mode, jel ima tvoj tako nešto :: Ja gledao nešto malo po nekim manuelima, i spominju neka PC podešavanja, vidi ima li tvoj tako nešto :: :: :: :: Black Wolf :: ::
Mašino, panel je u qurcu. To smo apsolvirali. Ako ti je pod garancijom, mjenjaj ili uzmi neki od programa za brzo mjenjanje scena, kako bi pokušao da povratiš odziv, ali ja u tome nisam uspio nijednom.
Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Verovatno je do panela. Ja koristim Samsung 32` od 2012 godine, preko HDMI kao monitor, promenio sam dosta grafickih, nikada nisam imao taj problem. Panel je crap verovatno i to je to.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.