Interesuju me misljenja vlasnika ovog monitora, u pitanju je 24` wide TFT... Da li ima bandinga i koliki je, kakvo je pozadinsko osvetljenje, da li probija... itd. Uzecu Dell 2407WFP jer ga jedan moj prijatelj ima i znam kakav je, ali me interesuje i Acer jer je 250 evra jeftiniji... Hvala unapred svima...
Pa nije razlika 2500 evra nego 250. Pitam za Acera jer sam cuo da su isti paneli u oba monitora, pa zasto onda ako je tako da bacim 250 evra. Pitao sam za misljenje monitora, a ne komentar na kupovinu...
:: :: :: :: Kupujes Dell ali te zanima Acer koji je 250 evra jeftiniji.. :: :: Kupujem BMW M3 ali me zanima Audi A4 1.9TDi
A o tome kolika je razlika i koliko je ozbiljno pitanje, najbolje svedoci i broj odgovora. Zao mi je sto niste sve shvatili na pravi nacin. Ajmo ovako... Dobra su oba, ali je Dell MNOOOOOGOOOO BOLJI.
:: sreca pa si ti vozio i bmw i a4 pa znas.. :: ::
Broj odgovora? Hm, pa mozda da sam odgovarao na sva pitanja sa glupim komentarima kao sto ti odgovaras, mozda bih i ja nabio do sad 1200 postova... Sta je uopste i bitno koliko ima odgovora...
:: Hipotetika, UH :: :: A o tome kolika je razlika i koliko je ozbiljno pitanje, najbolje svedoci i broj odgovora. Zao mi je sto niste sve shvatili na pravi nacin. Ajmo ovako... Dobra su oba, ali je Dell MNOOOOOGOOOO BOLJI. :: ::
na tvoje pitanje ne bih umio da odgovorim ali mogu da ti kazem sljedece uzeo sam 22`` acer 2216 a za slicne pare je bio i dell Dell UltraSharp 2407WFP +50e, e sad imao sam para i za jedan i drugi ali vjerovao ili ne acer mi je davao realnije boje nego dell u odnosu na boju na shtampi , pa sad zakljuci sam. I u pravu si da nije sve skuplje i bolje uvijek .Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647267. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.