Pogledaj skroz dole na 3dmark06 I ostale testove overklokovana 8800GT je jaca od GTX doduse i GTX se klokuje GTX se u nekim igrama pokazao malo bolje ali ne mnogo,a u takodje nekim drugim je bio prakticno izjednacen sa 8800GT,dok je 8800GTS 320/640 skroz dole.
sta da kazem, cemu onda nVidia TNT kad je nakon nje izasla TNT2 verzija sa twin pixel shaderom! Uh, kako sam przio 3D virtua fightera na njoj! A sad... jos malo pa cu da jurim posao, i kad budem poceo da gledam dnevnik vise ce me zanimati Kosovo nego hardware... elem, iz komercijalnih razloga. Da li si se ikada zapitao koliko kosta proizvodnja jedne takve kartice, tj. GPUa? Interesantno bi bilo napraviti grafik cena, modela i VREMENA prisutnosti na trzistu...
Stvarno ne znam,ali u zadnjih mesec dana prodaja GTS-a je masovno opala. A nvidia treba da izbaci novi GTS koji treba da nasledi ovaj i on treba da bude jaci od GT-a To jest...treba da je jaca i od GTX onda...hm Tako da ako si u pazaru ili nesto treba sacekati do kraja godine da se vidi sta ce tacno biti i oce li 9 serija ove ili sledece godine izlaziti. ATI takodje izbacuje neke svoje nove ali ko i uvek oni su supak,ta nova ce biti nesto jaca od ove 2900XT Uglavnom treba videti sta novi GTS moze da uradi.
Kod nas se 8800GT jos nije pojavila,ne znam sto i ko je ispljuvo ali siguran sam da je kartica dobra. Jos EVGA je izbacila SSC i KO verzije sa 700MHz i 675MHz Core sto znaci da su te ko GTX Ali posto je kod nas trenutno nema jedino sto i mozes trenutno da uzmes je GTS
:: :: XFX 21.00 :: Lepo. Sve one price da ce G :: biti jeftiniji od GTS su obican crap Nisu price nego nasi prodavci naravno. XFX 8800GT kosta 269$ sto je oko 185e. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150252 Normalno kod nas je skoro 100e skuplja.Ipak je ovo Srbija.
Gde kod nas ima ? I 8800GT je jeftinija nego su nasi lopovi i pljackaju nas. 8800GTX u Americi kosta 350e a kod nas 460e najeftinija. Ako imas paypal in nesto samo tako i narucuj nasi se ugradjuju svuda gde mogu.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.