Dole mozete videti moju konfu. Hocu da menjam graficku da bi bio miran bar 1-2 godine. Mislio sam da uzmem GTX 970 G1 Gigabyte i to preko kupujem prodajem. Da li je mozda neka grafa bolji izbor kao i kao znate gde mi je sigurna kupovina preko KP. Svaki komentar je dobro dosao.
A i nevezano za budzet sacekas jos malo dok stignu nereferentne RX 480 i GTX 1060, posto vidim da si spreman da das oko 300e, cim gledas GTX 970 trenutno.
edit: Sigurno kupovina na KP je kod Fante, samo treba sacekati i videti sta i kako, jer su referentne RX 480 trenutno jeftinije u nasim radnjama nego kod KP prodavaca....primera radi.
Upravo što reče kolega pametno bi bilo sačekati nereferentne 1060-ke i 480-ke. Prvo što će biti jače od 970-ke a drugo koštaće manje ili u najgorem slučaju isto kao i ona. Ja takođe planiram isti apgrejd kao i ti tako da ću da sačekam kraj leta kako bi ponuda bila bogatiaja i kako bi se cena stabilizovala.
Sta znam oko tog RX 480, nimalo za sada nisam zadovoljan kako prica sa tom kartom ide, a i uopste napredak na polju GPU-a..
Ja cekam RX 470, ali kako su krenuli i ona ce kostati preko 25k dinara, sto je neki moj limit.
Jbt, sad gledam 265-270e kod njega nove GTX 970, nereferentne MSI i Gigabyte, a za polovnjake traze 250-280e, slepcine.... Krajem leta kad stignu RX 480 i GTX 1060 i kad trziste malo sredi i ako budu imale najavljena performanse, znaci oko GTX 980 karte, za 290-350e, polovni GTX 970 ne bi smeo da kosta vise od 200...Ne bi smeo, ali samo mozda.
Pazi dao bi trista i kapiram da je to plafon osim ako iz ne znam kok razloga ubodem nesto ultra povoljno neki top od graficke pa kao ajde trajace brda vremena. Ali realno gledano ne bi trebalo ulagati vise od 300 po meni.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.