U zadnje vreme kada startujem racunar resetuje se par puta i tek onda udje u windows prodje par dana i dizanje sistema je obavezno...za 15 dana 5 puta sam dizao novi sistem. Da li neko od vas zna u cemu bi bio problem? Kupio sam novo napajnje i kuciste tako da to odmah izbacimo kao moguci problem...
msi nf3,sempron 2800+ 64bit,asus 9600 xt/td,1.50 GB 400mhz rama memorije. jednom kada ucita windows pc radi stabilno,problemi se desavaju pri paljenu,resetuje par puta i 3 ili 4 put ucita bez problma i tako 1 dan uzmem da startujem racunar i windowsa nema....
Proveri da li su svi kablovi gurnuti kako treba pogotovu onda u maticnu. Ukoliko si nesto klokovo mozda je voltaza pogresna. Iskljuvio pogledaj kablove mozda ti je IDE kabl koji je primary gurnut u DVD to moze da zeza veruj mi ima veze.
Isključi automatsko restartovanje u sluačaju greške, pa će ti osvanuti BSOD - plavi ekran smrti, tako omiljen u windozama. Prepiši nam poruku o grešci, koja se nalazi pri dnu, pa da vidimo šta te keca a nije.... Ja tipujem na probleme sa hardom, zatim drajverima.... ali spisak mogućnosti je povelik za ovako slepačko nabrajanje.
Ne odgovaram iz lenjosti da pročitam više od 10 aktuelnih poruka...
Kad si kupio novo napajanje i kuciste? Jel su problemi poceli pre toga ili posle toga? Moguce je i da je napajanje ispravno a da komponente nisi dobro ubacio. Ajde provo proveri sve temperature i napone u Everestu. Probaj Prime desetak minuta, samo da vidis jel izbacuje neku gresku, i prati obavezno temperaturu. Proveri dal si dobro ubacio RAM module, ocisti prasinu, testiraj u MemTest ili GoldMemory.
Za sve to ti treba manje od sat vremena. Ako je sa tim sve u redu (bar na taj prvi pogled) onda i ja tipujem na HDD. Koji je HDD, jel prijavjlivao nesto SMART?
Imao sam isti problem prvo sam mislio da je napajanje,menjao sam napajanje,testirao plocu al na kraju se ispostavilo da je jedan deep scan od strane NOD 32 resio problem neki mali budjavi virus se bio zavukao i to radio. Nadam se da sam pomogao. Pozzz.
Imao sam isti problem prvo sam mislio da je napajanje,menjao sam napajanje,testirao plocu al na kraju se ispostavilo da je jedan deep scan od strane NOD 32 resio problem neki mali budjavi virus se bio zavukao i to radio. Nadam se da sam pomogao. Pozzz.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.