Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Drugari, jel se ide ove godine na more?
STRANA 1 OD 1
Adzem Drugari, jel se ide ove godine na more? 10.06.2016. 10:56 T63599

status: user
broj poruka: 3797
Dakle, sta planirate? Mozda je jos rano, ali eto da se cisto nesto cvrkuce, jer ubise ovi Asus botovi...

Ja sam od onih sto smatraju da je pravo vreme za odlazak na more druga polovina avgusta ili pocetak septembra. Tu skoro da nema greske, kako po pitanju temperature same vode, vremenske prognoze, tako i po pitanju guzve i javasluka. Takodje volim odmor od 14 dana, dakle dve nedelje. To mi je nekako bas kako treba, sve krace od toga mi je malo. Samo sto sam se raspakovao, ajde spremaj se i nazad kuci... Ja licno cu ove godine najverovatnije posetiti plavu bracu, nemam snage milogorcima da ostavljam evre, ogadili su mi se za zivota sto se kaze.

Ajde, napisite po koju cisto da ubijemo monotoniju.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kutalion kupanjac! 10.06.2016. 11:11 #619402

broj poruka: 2480
Ja isto druga polovina avgusta, smetaju mi guzve i vrucincine u sred sezone. A vala i jeftinije je. Idem braci grcima da smanjujem krizu najverovatnije :P Ono tasos/halkidiki klasika.

U Crnu Goru ne zalazim :)

5820k @ 4.3ghz
Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / UT
Asus x99-S | EK Asus X99 Monoblock
Asus R9 280X Dc2T
4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL15
Samsung 840 EVO 256gb
1tb WD Black
Seasonic 760w XP2 Platinum
CM Storm Stryker <

solaja777 Prosto me je sramota koliko nam dobro ide 10.06.2016. 11:30 #619403

broj poruka: 3277
mislim da se MMF ne slaze sa letovanjima - kazu nema uslova...

He 14 dana je prava mera za odmor , CG fala lepo a guzve nevolem .)

HAHAHA jebo te Max vise.. :D

Bobi4ever ... 10.06.2016. 11:33 #619404

broj poruka: 4879

Ja kako kad, zavisi od sl. vremena.
Prosle god. sam isao krajem juna u Pefkohori deset dana i bilo je full.

Adzem ... 10.06.2016. 11:35 #619405

Ako nije tajna, napisite koliko vas je to zadovoljstvo kostalo, koja je najjeftinija varijanta za prevoz i tako to.

Bobi4ever Mene je izaslo sve dz. 10.06.2016. 11:48 #619406

Sto bi rekli, veze iz `podzemlja`. :D

Samo sam nosio kintu za trosak.

Moja drugarica je npr isla pre tri nedelje u Lefkadu za 39e sa sve prevozom, last minute rezervacija, deset dana u apartmanu.

Za tu sumu ne mozes ni na Adi da se provedes 10 dana.

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

Adzem ... 10.06.2016. 11:51 #619407

Auuu brate mili, sve sam cuo, ali da moze sa sve prevozom za taj iznos novca... Znaci bila je krajem maja, pa kakva je temperatura mora i vazduha tamo krajem maja otprilike sta kaze ona? Jel se smrzla, ili je sve bilo do jaja? :D

::
:: Sto bi rekli, veze iz `podzemlja`. :
:: Samo sam nosio kintu za trosak
:: Moja drugarica je npr isla pre tri nedelje u Lefkadu za 39e sa sve prevozom, last minute rezervacija, deset dana u apartmanu
:: Za tu sumu ne mozes ni na Adi da se provedes 10 dana
:: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Bobi4ever Re: ... 10.06.2016. 12:02 #619408

Pa ni ja nisam verovao dok mi nije rekla da je uplatila.
Kaze da joj je bilo extra i da vec tada je bilo dosta ljudi. Gledao sam fotke, plaze su pune. Nije se zalila ni na sta pa kapiram da ni voda nije hladna.
Ja kada sam bio prosle god. sredinom juna, voda je bila kao bara jer je svaki dan 40c.
Ali to nije onih Bg 40c gde se ljudi tope na ulici, prijatno je jer je preko dana duvao neki hladni povetarac sa mora, isto je bilo i u Solunu. Za 10 dana sam se odmorio toliko dobro da sam mogao jos 10 dana da ostanem, a mene mesto ne drzi, brzo mi dosadi.

:: Auuu brate mili, sve sam cuo, ali da moze sa sve prevozom za taj iznos novca... Znaci bila je krajem maja, pa kakva je temperatura mora i vazduha tamo krajem maja otprilike sta kaze ona? Jel se smrzla, ili je sve bilo do jaja? :
:: ::
:: :: Sto bi rekli, veze iz `podzemlja`. :
:: :: Samo sam nosio kintu za trosak
:: :: Moja drugarica je npr isla pre tri nedelje u Lefkadu za 39e sa sve prevozom, last minute rezervacija, deset dana u apartmanu
:: :: Za tu sumu ne mozes ni na Adi da se provedes 10 dana
:: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Adzem ... 10.06.2016. 12:05 #619409

https://goo.gl/UTQkLx

Gledam sada slike, stvarno je mesto i plaza perverzija. Jel vazi za jedno od boljih mesta kod njih?

Bobi4ever ... 10.06.2016. 12:17 #619411

Pa Lefkada, Pefkohori, Sintija (ako sam pogodio ime) i jos par mesta su popularni za letovanje zbog lepih plaza i pristupacnih cena.

Krf, Rodos isl. su isto extra, ali dosta skuplji. Ortak je prosle god. bio na Krfu, kaze da je lepo ali preskupo.

E video sam fotke plaze, deluje mi da je to sto si linkovao, mada imas i bolje plaze od te, ali se ide brodicem svuda po malo, pa se preko dana `bleji` na jednoj od plaza.

Uglavnom gde god da odes u Grcku, obavezno idi turu brodom ako volis da `istrazujes`, ako ne, poseti Solun, imaju bolesno dobre popuste na stvari po radnjama.

Ja sam patike od 60€ platio 27€ na popustu, bermude sa 15€ na 5€. Smesno. :)

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

bosh I ja bi na more :P 10.06.2016. 12:23 #619412

broj poruka: 1332
Ali tukiiiiiiiiiiiiiiiii...

saphire 7850 dual-x 1gb
msi z77a-gd65
2x4 exceleram white 1600mhz
i5 2500k 4.5ghz,Cm212plus
Hitachi 500gb
SSD SP 120gb
superflower 700w modular

zerocool55 Re: 10.06.2016. 12:40 #619413

broj poruka: 1131
Retko kada idem na more zadnji put sam bio pre oko 4 godine ako se dobro secam ali skijanje je moj fazon idem u Bugarsku uvek tamo su po meni dobre staze i svako ko je skijao na Kopaoniku ili bilo gde u Srbiji kada dodje u Bugarsku proklinje sve tera u pm u Srbiji. A i tamo mi radi drugarica koja je turooperator tako da mi ili sredi 50 % popusta ili nekada nista ni ne platim polupansion dorucak vecera sveski sto samo platim ski pas koji mi nabavi jako jeftino i vozi misko... :)

djokosrb Ja verovatno ne, zavrsava se faks 10.06.2016. 12:51 #619415

broj poruka: 6876
A i bice valjda nekog posla. Ako iskoci nesto sa ekipom naravno, ali tesko iz gorepomenute situacije. Ako ipak bude, Grcka naravno, Milovu Goru ne priznajem.

Prosle godine sam bio na Krfu 10 nocenja, i mogu samo da dam preporuku svima koji nisu isli. Jeste osetno skuplje (sigurno 20-30%) u odnosu na sever Grcke, odnosno provinciju Makedoniju, gde najvise nas Srba ide, ali moze i to nekako da se sredi. Ima pristojnog smestaja za isti novac, a ovo sto sam rekao oko cena, to pre svega mislim oko troskova na plazi, kaficima i slicno. Prodavnice pa i dobar smestaj u apartmanima veoma slicno.
Kad se vec pominju ture brodom ja sam bio na turi `Plava Laguna` prosle godine na Krfu i oko Svete Gore pretprosle kad smo bili na Stavrosu. Jeste sve to bilo dobrih 70-80e, ali je bilo zaista fenomenalno.
Zao mi samo sto nismo bili 15 dana na Krfu da obidjemo bas sve na ostrvu, ali dobro. Iznajmili one nesrecne Hyndai i10 (verovatno najgori auto u kojem sam se vozio) i cepaj :).
Dogodine(a mozda i ove) moj plan je ostrvo Krit.

Mali off, jbt kad se setim da mi je put, smestaj i osiguranje preko ZPU-a sa popustom za studente bio 150e na Krfu, a ovamo na grafu ide min 250e
Sta znam, mozda mi se zbog toga i ne isplati da diplomiram :)

Dete Partizana

drum ... 10.06.2016. 18:20 #619418

broj poruka: 1301

https://goo.gl/ksLwxz
H-nitro re 10.06.2016. 18:56 #619419

broj poruka: 1975
zbog psihopate vucica, sipam gorivo u bosni a tehniku kupujem u madjarskoj jer je 30% jeftinije, od plate od 30 000 12 soma mi ide za kredit, jos 13 za pozajmicu 2000 za administrativnu zabranu, a ovih poar hiljada sto primim dam za gorivo i hranu, sta nakupim sa strane to mi je, da ne mracim tako je, mora nece biti jos bar jednu deceniju, a iskreno bas mi je drago zbog vas
posaljite posle koju sliku volim i na slici da ga vidim :D

uzivajte i izronite za mene, jer ovozavam da ronim :)

T.S.A.R. Nuclear fire power

My childhood http://www.youtube.com/watch?v=jn0EviOBWp0

Blueberry Re: .... 11.06.2016. 04:26 #619428

broj poruka: 1272
Isao 1997.
Isao 2009.
Tom progresijom, verovatno 2021.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno

DaSickSyst 11.06.2016. 10:22 #619440

broj poruka: 2909

Ja se vratio pre par dana iz Leptokarije. Išao malo van sezone da iskoristim stari odmor. Dobra fora, kupaš se u moru i gledaš na Olimp a tamo još sneg po vrhovima. Možda avgusta ili septembra odem opet videćemo.
Imam i prijatelje u Solunu i posećujem ih makar dva tri puta godišnje. Uglavnom prespavamo u nekom seocu na moru, ali to i ne računam u letovanje... Ako izbegnem gužve na granici iz Niša sam u Solunu za nekih 4 - 4½ sata. Obično odem za vikend i vratim se u nedelju uveče za posao...

DaSickSystem

Predrag55 Odlična tema 11.06.2016. 12:17 #619444

broj poruka: 261
Zanima me da li je neko išao kroz Albaniju?

Ići ću do Nikšića kolima a zatim bih išao na Jonsko more (Krf ili Kefalonija).
Koliko vidim ima put do Janjine kroz Albaniju pa bih možda tim putem prekratio.
Ako je sigurno, možda ostanem i dan-dva u nekom njihovom letovalištu.

Pozdrav.
peki22 Re: Odlična tema 11.06.2016. 12:30 #619446

broj poruka: 2936
Da neces imati nikakvih problema.Sve je autoput,jedino sto me zeznula navigacija pa sam isao kroz Tiranu(takvu guzvu i saobracaj nisi ni mislio da postoji) ,a ne zaobilaznicom.Proslog leta sam isao Bar-Ohrid.

Hero 8,6700K,H-100,Predator 16GB,390X,Nitro 850,HyperX 120GB,U7,7C

:: Zanima me da li je neko išao kroz Albaniju
:: Ići ću do Nikšića kolima a zatim bih išao na Jonsko more (Krf ili Kefalonija)
:: Koliko vidim ima put do Janjine kroz Albaniju pa bih možda tim putem prekratio
:: Ako je sigurno, možda ostanem i dan-dva u nekom njihovom letovalištu
:: Pozdrav
peniko Kad vec neko spomenu Albaniju 11.06.2016. 17:13 #619458

broj poruka: 205
ja sam prosle godine isao na njen jug, mesto se zove Saranda, bas je preko puta Krfa, plaze vise nego vrhunske, cene level pivo 1/2l na plazi 1.1e, smestaj isto prejeftin tipa za drugaricu i mene 10 nocenja sa doruckom u izuzetno pristojnom apartmanu, 1-11.8 izaslo 320e. Nema problema sa mestanima, more pretoplo, klopa izvrsna... Malo jebeno doci do tamo, ko ne ide autom, ali ako se ide kolima, dobar deo je autoput.
SaskaTelek H-nitro 12.06.2016. 08:17 #619473

broj poruka: 101
Nesposobnim ljudima uvek neko drugi kriv,ove godine na Tenerife kod drugarice vlasnice hotela.Samo karta i cao zdravo.

VOLIM APPLE

Netski Re: kupanjac! 12.06.2016. 19:17 #619487

broj poruka: 241
Ma kakva jebena crna gora, prljave plaze(blago receno), gorštaci nabili cene vece nego na Azurnoj obali...a i ovako su se svi preselili u bg tako da nikome nece faliti...
Od Juge sam obisao vecinu obale i jedini pravi dijamant je Istra, ali opet mi nemamo s njim aranzmane tako da to moze predstavljati nekome problem.
Grcka, moj savet su ostrva, znam da ljudi u grupama idu na Halkidiki ali te plaze pored ulice nisu bas za neko letovanje. Ko moze moja preporuka Santorini i Krit.
A kad se smiri ajmo u Egipat :)

:: Ja isto druga polovina avgusta, smetaju mi guzve i vrucincine u sred sezone. A vala i jeftinije je. Idem braci grcima da smanjujem krizu najverovatnije :P Ono tasos/halkidiki klasika
:: U Crnu Goru ne zalazim :
:: 5820k @ 4.3gh
:: Alphacool NexXxoS Cool Answer 360 D5 / U
:: Asus x99-S | EK Asus X99 Monobloc
:: Asus R9 280X Dc2T
:: 4x4gb Avexir Core Red 3200mhz CL1
:: Samsung 840 EVO 256g
:: 1tb WD Black
:: Seasonic 760w XP2 Platinum
:: CM Storm Stryker
shkomi Kalitea/Kriopigi 12.06.2016. 19:34 #619488

broj poruka: 852
Ja ko i prosle godine Athos Palace

http://www.athospalace.com

Na Kasandri izmedj Kriopigija i Kalitee. Za decu ima sve sto treba, veliki suite 50m2, dobra klopa dorucak vecera,hotel na plazi, animacija za decu 2x dnevno, uvece predstava i diskoteka za decu, veliko igraliste....
A plaze ima ih na Kasandri, Kesnija, golden beach, Posidi...

https://www.youtube.com/watch?v=m6kFCNsnQpQ

srdjanl Samo mozda.... 12.06.2016. 22:37 #619505

broj poruka: 1514
Prosle godine bio u Sutomoru,posle milion godina uopste na moru,i skroz se razocarao,moze opet CG ali a neko lepse mesto,i da pod obavezno kolima,ove god mozda ali mozda hrvatska.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 13.06.2016. 09:39 #619510

Kad smo vec u ovoj temi, moram da vas pitam za nesto fenomenalno i prelepo a vezano je za vodu... Ronjenje. Dakle, jel roni neko od vas rekreativno ili malo ozbiljnije kad otputuje negde, vazi se i slatkovodna varijanta. Ja sam prosao neki pocetni kurs u Egiptu i totalno se otrovao celom pricom. Ajde napisite po nesto, ako ste imali dodira... :)

https://www.youtube.com/watch?v=5SUC96V8xwY

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs