potrebna mi je pomoc oko izbora monitora, naime procitao sam par tema sa ovog foruma, ali sam i dalje u nedoumici oko izbora. Acer 22`` za 213 eur-a ili pak neki kvalitetniji, od 19`` ili 20``, sudeci po specifikacijama, ne mogu da zakljucim da li je samsung skup, samo zbog udela na trzistu ili se radi o kvaltetu, pa bih zeleo da cujem misljenje korisnika razlicitih modela
Razlike u ceni su zbog DVI priključka. Oni koji ga imaju su malo skuplji nego oni bez njega pa obrati pažnju zbog toga. Pogledaj i kupi (moja preporuka) manji monitor (19 inča) koji ima DVI ili ako ti to ne znači kupi 22 inča i uživaj u velikom ekranu. Pozz.
Gresis. Samsung je vlasnik najboljih modela u segmentima 19` (931B), 19` wide 932BW, 20` 206BW (ni jedan monitor ne moze da mu prismrdi po kvalitetu), 22` (226CW) i 24` (244T). Tu su naravno i `ne sljasteci` monitori (940BW, 205BW, 225BW) koji su takodje u samom vrhu u odnosu na konkurenciju.
E sad, da je skup - skup je, ali da ima top u klasama - ima.
U pravu si oko jednog. Nije vredan razlike u novcu u nizim klasama, gde je 10-15 % skuplji od konkurencije. Svi navedeni TOP modeli imaju, naravno, DVI sto im dodatno dize cenu.
Sto se tice teme, prelistaj malo forum, kategorija monitori, imas odgovara na svako pitanje i koje imas a i ono potencijalno koje se samo namece. Ja cu ti reci jedno... Ako hoces odlican monitor i cena ti nije bitna, biraj neki od navedenih modela, ako hoces najvise za ulozeni novac onda Acer, LG... ili sta ti vec primamljivo zvuci (brzina odziva , dijagonala ili nesto trece)
:: Nije Samsung nista kvalitetniji od ACER-a, niti od drugih konkurentskih firmi (Asus, LG,Benq, ... :: :: ::
Ako hoces cena/performanse gledaj prvo LG modele.Najbolje za to sto placas. Ako hoces vrhunski kvlitet tu su neprikosnoveni Philips i Viewsonic...normalno tu su i Dell i Apple,ali su preskupi.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.