ljudi sklapam neku modovanu masinu sa tecnim hladjenjem koje pasuje samo na 754 soket. stavio sam sve komponente najbolje koje sam mogao da obezbedim,ali imam dilemu izmedju dve graficke karte 7600 GT GAINWARD ili EN8500GT Asus 512M Silent Magic. pomozite i dajte neke predloge
Ako je AGP u pitanju, probaj da nadjes 7800gs (sve zavisi s kolko para raspolazes) Ako je PCI-E, sad su dosta povoljne polovne 7900gs,ili nadji palit 8600gt
Koj ce ti tecno hladjenje ako ides na 7600GT ili 8500GT ? To je srednja klasa grafike,one se nece mnogo grejati ako oces vodeno i za grafiku ja ti to ne bi preporucio...+ samo ona skupa vodena hladjenja su se ustvari pokazala da bolje hlade od nekog Zalmana ili Thermaltake koji su naravno kuleri. Koj procesor uzimas ?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.