Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Jel ima neko ovde da je vlasnik `Samsung S32D850T` ili `Samsung S27D850T`
STRANA 1 OD 1
1AGRESSOR Jel ima neko ovde da je vlasnik `Samsung S32D850T` ili `Samsung S27D850T` 28.05.2016. 21:22 T63557

status: user
broj poruka: 825
interesuje me

1. gde ste kupili i koliko para

2. koja je godina proizvodnje

3. da li postoji flickering sa poslednjim GPU drajverima na Windows 8.1 ili Windows 10

4. koliko moze da se overklokuje

5. koliki je inpt lag

na nativnoj rezoluciji povezan sa DP kablom i podesenom verzijom DP 1.2 u OSD meniju i podesavanjem odziva na najbrze takodje u OSD

Hvala

NISTA BEZ KABLA
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Jel ima neko ovde da je vlasnik `Samsung S32D850T` ili `Samsung S27D850T` 30.05.2016. 10:44 #618921

broj poruka: 19010
Cudi me da niko nije odgovorio, ocigledno nema puno iskustva sa Samsung monitorima kada je u pitanju 27`.
Ne mogu ti reci tacno za ove modele, ali ja sam kupio 27` 1080p monitor koji je vise nego duplo jeftiniji i neverovatno sam zadovoljan, tako da sa ovim ne mozes da pogresis. Samo, logicno mi je da sa ovakvom rezolucijom uzmes 32`, bar bih ja tako uradio, jer 1440p na 27` je meni potpuno besmisleno i sitno, to je stvar izbora, ali vecina ljudi ima takva iskustva, ukljucujuci mene. Koliko vidim, ovaj model od 32` ima odlicne kritike, a one lose su sto se tice uniformity, robusnog dizajna i slabijeg odziva, treba proveriti to za odziv, ako ce se monitor koristiti za igre, bice problem.

Nisam samo mogao da pronadjem koju tehnologiju panela koriste, ako je VA, od mene ima veliki plus. Zapravo, ne moram ni da gledam, skoro pa sam siguran da je VA, za te pare ne moze PLS.

:: interesuje me
::
:: 1. gde ste kupili i koliko par
:: 2. koja je godina proizvodnje
:: 3. da li postoji flickering sa poslednjim GPU drajverima na Windows 8.1 ili Windows 1
:: 4. koliko moze da se overklokuj
:: 5. koliki je inpt la
:: na nativnoj rezoluciji povezan sa DP kablom i podesenom verzijom DP 1.2 u OSD meniju i podesavanjem odziva na najbrze takodje u OS
:: Hval
:: NISTA BEZ KABLA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
1AGRESSOR ... 30.05.2016. 13:28 #618928

stavio sam 27` cisto da povecam sanse da neko odg naravno da bih uzeo 32` jer to mi i jeste jedan od glavnih ciljeva ja trenutno znam samo za dva 32` 1440p monitora na trzistu

jeste VA panel

nego input lag je oko 60+ ms i to sam nasao samo na jednom testu koji mi se ne cini bas pouzdanim

ne znam da li je 60+ms puno za igranje CS
na primer ne znam koliko bih osetna razlika bila jer moj monitor koji trenutno koristim ima 16ms input lag

video sam na KP da ima da se nadje od 470 do 550 eur sti ja mislim nije skupo za ovaj monitor

NISTA BEZ KABLA

1AGRESSOR ... 30.05.2016. 13:36 #618929

evo i par video ovo je jedini lik na celom YT izgleda koji ima ovaj monitor

BF4 gameplay

https://www.youtube.com/watch?v=s4fkOSCGBIs

https://www.youtube.com/watch?v=4N6Gcuc3EOI

https://www.youtube.com/watch?v=lai3RPMsYow

poslao sam mu poruku na yt a i ostavio par komentara izgleda da ne govori Engleski moracu da probam da prevedem na Korejski

NISTA BEZ KABLA

imarkovic Re: ... 30.05.2016. 13:42 #618931

Au, ja se raspisao, a tek sad vidim da pise `input lag`, to nije isto sto i `response time`, procitaj na netu sta znaci `input lag`, a ono sto ti je bitno je response time, u sta sam siguran da je na ovom monitoru prihvatljiv, jer se radi o VA panelu, mislim da je on dosta manje zahtevan u odnosu na PLS.

:: stavio sam 27` cisto da povecam sanse da neko odg naravno da bih uzeo 32` jer to mi i jeste jedan od glavnih ciljeva ja trenutno znam samo za dva 32` 1440p monitora na trzist
:: jeste VA pane
:: nego input lag je oko 60+ ms i to sam nasao samo na jednom testu koji mi se ne cini bas pouzdani
:: ne znam da li je 60+ms puno za igranje CS
:: na primer ne znam koliko bih osetna razlika bila jer moj monitor koji trenutno koristim ima 16ms input la
:: video sam na KP da ima da se nadje od 470 do 550 eur sti ja mislim nije skupo za ovaj monitor
alrad 30.05.2016. 13:49 #618932

broj poruka: 4843

Nije skupo ako imaš direktorsku platu :p
Retko ko to može da priušti, prijatelju, zato se ne javljaju.

imarkovic Re: ... 30.05.2016. 14:01 #618933

Monitor izgleda do jaja, meni ovo izgleda odlicno, tako da ako ti odgovori i ako ti ne odgovori, javi utiske i posle iskustvo kada se malo poigras . Pozuri, ti dobri Samsung monitori se rasprodaju ocas posla.

:: evo i par video ovo je jedini lik na celom YT izgleda koji ima ovaj monito
:: BF4 gamepla
:: https://www.youtube.com/watch?v=s4fkOSCGBI
:: https://www.youtube.com/watch?v=4N6Gcuc3EO
:: https://www.youtube.com/watch?v=lai3RPMsYo
:: poslao sam mu poruku na yt a i ostavio par komentara izgleda da ne govori Engleski moracu da probam da prevedem na Korejsk
1AGRESSOR ... 30.05.2016. 15:21 #618937

@imarkovic

znam sta je input lag kako bih mogao da pitam za nesto sto ne znam sta je ? :)
nekima mozda nije toliko bitan ali ja bas i nisam neki pro u fps tako da kada se uzme u obzir moja `vestina` + ping + input lag = ? treba mi svaka moguca prednost ma koliko mala bila

DA izgleda do jaja :) ima sve i svasta na njemu i u njemu ali mi 60% toga uopste nije bitno
to je monitor iz 2014 ako se ne varam i jako slabo ga ima na netu sto se tice testova i yt videa

i nema ga u Srbiji u radnjama i neverujem da ga je ikada i bilo

ako ovaj Korejanac ne odgovori za par dana pisacu mu na Korejskom i pisacu Linusu i drugim YT mozda ce neko hteti da uradi test

mozda im bude interesantno da probaju OC posto to niko ne radi kad pravi video o monitorima uglavnom ga slikaju i kazu ti ono sto vec pise na sajtu proizvodjaca

kad budem spreman da ga uzmem moracu preko KP pa cu opet svratiti ovde za savete od koga da uzmem i da li je bezbedno

@alrad

moze biti samo puno para za neke ali NIJE NIKAKO skup sa obzirom sta sve nudi

nemam ni ja direktorsku platu i ja cu jedva da ga kupim

NISTA BEZ KABLA

1AGRESSOR ... 30.05.2016. 15:36 #618939

ima isti takav samo 4K sa TN 1ms i sa IPS
ZNACI IMA DVE VERZIJE PANELA

Samsung U32E850R input lag 9.57ms za TN

ali 4K gledam da izbegnem kako god je moguce znaci MIN 32` i MIN/MAX 1440P :)

NISTA BEZ KABLA

imarkovic Re: ... 30.05.2016. 16:29 #618940

Sorry, nisam mislio da vredjam, desava se da covek ne zna
TN nemoj uopste ni da gledas, a na IPS sam skeptican dok ne vidim crnu sliku zbog glow-a, i pozadinskog osvetljenja, Samsung nema IPS, nego PLS tehnologiju, ne znam otkud IPS?

:: ima isti takav samo 4K sa TN 1ms i sa IPS
:: ZNACI IMA DVE VERZIJE PANEL
:: Samsung U32E850R input lag 9.57ms za T
:: ali 4K gledam da izbegnem kako god je moguce znaci MIN 32` i MIN/MAX 1440P :
1AGRESSOR Re: Re: ... 30.05.2016. 16:34 #618941

NE NE izvini izgleda me nisi razumeo nisam ni video a ni shvatio to kao uvredu OK

da u pravu si PLS

http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/professional-monitor/LU32E85KRS/EN

NISTA BEZ KABLA

:: Sorry, nisam mislio da vredjam, desava se da covek ne zna
:: TN nemoj uopste ni da gledas, a na IPS sam skeptican dok ne vidim crnu sliku zbog glow-a, i pozadinskog osvetljenja, Samsung nema IPS, nego PLS tehnologiju, ne znam otkud IPS
:: :: ima isti takav samo 4K sa TN 1ms i sa IPS
:: :: ZNACI IMA DVE VERZIJE PANEL
:: ::
:: :: Samsung U32E850R input lag 9.57ms za T
:: :: ali 4K gledam da izbegnem kako god je moguce znaci MIN 32` i MIN/MAX 1440P :
:: :: NISTA BEZ KABLA
imarkovic Re: Re: Re: ... 30.05.2016. 18:32 #618944

Uh, sto dobro izgleda ovaj monitor sa linka, fenomenalno, po mom ukusu. Cak mi se estetski vise svidja nego Dell, dobro da su se resili onog crveno-crnog glossy dizajna.

:: NE NE izvini izgleda me nisi razumeo nisam ni video a ni shvatio to kao uvredu O
:: da u pravu si PLS
:: http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/professional-monitor/LU32E85KRS/E
:: :: Sorry, nisam mislio da vredjam, desava se da covek ne zna
:: :: TN nemoj uopste ni da gledas, a na IPS sam skeptican dok ne vidim crnu sliku zbog glow-a, i pozadinskog osvetljenja, Samsung nema IPS, nego PLS tehnologiju, ne znam otkud IPS
:: :: :: ima isti takav samo 4K sa TN 1ms i sa IPS
:: :: :: ZNACI IMA DVE VERZIJE PANEL
:: :: ::
:: :: :: Samsung U32E850R input lag 9.57ms za T
:: :: :: ali 4K gledam da izbegnem kako god je moguce znaci MIN 32` i MIN/MAX 1440P :
:: :: :: NISTA BEZ KABLA
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs