Na kofiguraciji iz potpisa u toku rada (česće kada igram neku igru) pojavi se zvuk koji traje sekundu. Totalno bez pravilnih intervala i bez ikakvih posledica po sam rad sistema i celog računara. Zvuk bih napreciznije opisao kao zvuk koji pravi flopi drajv prilikom čitanja disketa.
Pretpostavljam da dolazi sa beepera koji sam nakačio na ploču. Ono na šta bih mogao da sumnjam je grafika koja je bila u rerni, ali opet kažem nemam nekih negativnih pojava. Sve radi savršeno normalno.
Interesuje me šta bi moglo biti i da li se neko sretao sa ovim `problemom` do sad? support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
provrteo hd tune pro na ovom wdu i na jos jednom wdu koji zapravo nisam napisao u konfiguraciji i nema bed sektora ni na jednom ni na drugom. Health stanje dobro...nisam pametan. support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
:: provrteo hd tune pro na ovom wdu i na jos jednom wdu koji zapravo nisam napisao u konfiguraciji i nema bed sektora ni na jednom ni na drugom. Health stanje dobro...nisam pametan :: support normalit :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W. :: ::
Meni je vecina GA ploca prilikom POSTa davala uvek neke eazlicute i cudne zvuke iako su ave radile korektno/solidno (ne kazem savrseno)
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
opet kažem dešava se u toku rada i bez ikakvih posledica. Daj bože da je paljenje i gašenje hdd-a, a ne nešta ozbiljnije. U svakom slučaju ide bekap podataka. Hvala svima na odgovorima. Snimio bih zvuk ali pošto se može desiti i dva dana da ga ne bude nema smisla čekati :) support normality
a vidis da kucnem u drvo meni nikada nisu davale nikakav bolestan zvuk, kresnes, bipne i krene POST
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: Sa ploc :: :: Meni je vecina GA ploca prilikom POSTa davala uvek neke eazlicute i cudne zvuke iako su ave radile korektno/solidno (ne kazem savrseno :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.