Kod video klipova sa lokalnog diska ili slusanja mp3 audio je relativno normalan, znaci samo pruoblem kod gledanja videa preko Youtube. Hdmi je preko grafike Radeon 4650 ,ploca MSI K9Neo.Problem ostaje i kad iskljucim zvucnu kartu ili stavim jacinu Hdmi audia na 50%.Sta bi to moglo da bude u pitanju?
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: Kod video klipova sa lokalnog diska ili slusanja mp3 audio je relativno normalan :: znaci samo pruoblem kod gledanja videa preko Youtube :: Hdmi je preko grafike Radeon 4650 ,ploca MSI K9Neo.Problem ostaje i kad iskljucim zvucnu kartu ili stavim jacinu Hdmi audia na 50%.Sta bi to moglo da bude u pitanju?
:: ubogi flash player je problem, probaj preko HTML :: :: :: :: Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka :: :: :: Kod video klipova sa lokalnog diska ili slusanja mp3 audio je relativno normalan :: :: znaci samo pruoblem kod gledanja videa preko Youtube :: :: Hdmi je preko grafike Radeon 4650 ,ploca MSI K9Neo.Problem ostaje i kad iskljucim zvucnu kartu ili stavim jacinu Hdmi audia na 50%.Sta bi to moglo da bude u pitanju?
Jel ti instaliran AMD HDMI ili Microsoft High Definition Audio Device drajver?
Postoje male sanse i da je do samog kabla, to je moguce jer ti je u pustanju sa diska zvuk `relativno normalan`, sto znaci da i nije bas najkvalitetniji...?
krene da izoblicava kada jacinu hdmi audio stavim na 100% kada smanjim na 50 % normala ,a youtube u svim varijantama,nije hdmi kabl menjao sam isto.Ms ne preporucuje odvrtanje hdmi audio na 100% .Isto je i u Operi i Mozilla.
:: krene da izoblicava kada jacinu hdmi audio stavim na 100% kada smanjim na 50 % normala ,a youtube u svim varijantama,nije hdmi kabl menjao sam isto.Ms ne preporucuje odvrtanje hdmi audio na 100% .Isto je i u Operi i Mozilla.
Ako koristis TV za gledanje YT klipova preko HDMI kabla i ako TV ima jos jedan HDMI port stavi ga u njega i probaj onda samo ces morati da stavis da je TV default izlaz za zvuk. Pricam iz iskustva jer sam imao slican problem samo kod mene nije bilo zvuka uopste a slika je isla normalno. Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
:: Pricam iz iskustva jer sam imao slican problem samo kod mene nije bilo zvuka uopste a slika je isla normalno :: Windows Hardware update :: Windows has detected that you have moved your mouse :: Please restart your compute :: ::
vratim network driver od realtek-a integrisana (roll-back driver ,win je stavio kod instalacije)na verziju iz 2009 i sve je normala ,ova problematicna je bila iz 2015.Ne mogu da verujem da toliko to utice na hdmi zvuk ,evo sad odvrcem na 100 % volume hdmi audio radi bez ikakvih problema.Cak sada koristim hdmi kabl od 3 metra normala sve.
nemoj da se hvalis iznerviraces iMac batu :))) drago mi je da si resio problem
Boj ne bije F-22 Raptor već boj bije S-500 u junaka
:: vratim network driver od realtek-a integrisana (roll-back driver ,win je stavio kod instalacije)na verziju iz 2009 i sve je normala ,ova problematicna je bila iz 2015.Ne mogu da verujem da toliko to utice na hdmi zvuk ,evo sad odvrcem na 100 % volume hdmi audio radi bez ikakvih problema.Cak sada koristim hdmi kabl od 3 metra normala sve :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.