Поздрав свима, коначно добих графичку EVGA GeForce GTX 960 SSC 4GB из W..W..-a па рекох да се мало похвалим, нисам ни ја најгори. Као што сам већ писао стара Asus 270 OC се покварила и није могла да се поправи па сам у замену, односно доплату од 7310 динара, добио прилично бржу и бољу графичку са новом гаранцијом. Мислио сам да је доплата око 10000 динара, стара је плаћена око 23000, али су ми рачунали web цену тако да сам супер прошао, нарочито ако узмемо у обзир да сам стару купио за 100 евра половну са гаранцијом. Сваки детаљ, од паковања, backplate-a, саме графичке је нешто најбоље што сам до сада видео, да се не лажемо, нисам никад ни куповао претерано скупе графичке, увек је била нека средња класа, али ово је стварно невероватно. Ево мало слика, сад сам на послу, а сутра ћу додати још неку кад одлепим заштитне фолије и убацим је у рачунар. http://imgur.com/a/fYLqC
E to vec ima smisla, sad si bolje objasnio celu situaciju i da, dobro si prosao! Zelim ti od srca da te dobro sluzi, a jos bolje i sincugu(tako bese?) Pozdrav.
Да је тема насловљена само са EVGA можда би се и јавио, овако тешко. Зна ли неко шта је са њим, нема га на форуму одавно?
Хвала, тако је, син 14 година, имам их двојицу али је млађи стар непуне 4 године па њему није битно која је графичка пошто и са интегрисаном лепо ради Crossy Road.
Нисам ни размишљао да тражим новац, већ дуже време нисам био задовољан графичком па ми се све поклопило. Клинац задовољан, ја задовољан, они вероватно, не може боље.
Naravno, nego samo kazem 30k sveukupno, za i dalje gtx 960 u kakvoj god izvedbi bila, a i taj clock na toj EVGA je marginalno ispred GA ili Asus-a, je diskutabilno, bar meni. Ako vec oces clock, rucno na 1350++ i vozi.
Ovo kazem jer za manje od 30k ima R9 380X kod `Madjara`. Koja je lagano od (defaultu) 30% ispred 960-ice, procenat gore/dole.
Ali dobro, samo da ne ode ova tema kao prosla u standardni juris NVIDIA fanova. Ti zadovoljan, klinac takodje, to je najvaznije.
Разочарао сам се кад сам купио 270-ку. Са старом 6850 клинац је играо Minecraft са укљученим неким детаљима, не знам тачно шта је у питању, и било му је скроз игриво и без падања фрејмова. Кад сам је продао и купио 270-ку настају проблеми. Све 200, читам и 300 серије имају проблем са Minecraft-ом, ваљда не виде игру као 3д и раде у десктоп режиму. Шта нисам покушао у подешавањима графичке, цео интернет смо претражили, пробали сва `решења` и ништа. Наравно, све друге игре су радиле много боље, али кад клинац омиљену игру не може да игра како треба, онда AMD свакако није долазио у обзир, ни у којој варијанти. Морам да додам, да неко не помисли да ми клинац цео дан проводи у игрању игрица, рачунар користи два сата кад иде у школу, а викендом три, иначе је одличан ђак, разлог више да буде по његовом.
Iskreno, stvarno ti zelim da te sluzi, ali mi nije jasno odakle ti obraz da dignes onoliku frku s` obzirom da si sad konacno objasnio da si bio vlasnik POLOVNE, i ponavljam, polovne karte. To sto je bila pod garancijom ne menja situaciju. Postavio si se kao da si ti usao u prodavnicu, platio je po punoj ceni i kad te je izdala digao si frku. Vidis, to se da definisati kao maliciozno u neku ruku. Jos jednom, zelim ti da te dugo sluzi, ali ti zelim i da sledeci put kad ti nesto polovno crkne budes iskren prema ljudima ovde. Izgleda da je ciganski sindrom debelo usao Srbima pod kozu. C: /
Мислим да си ме помешао са неким, прочитај моју претходну тему, ако ти је тешко ево линка http://goo.gl/jaf7ve , па ћеш видети да нити сам дизао фрку, нити сам циганисао, чак сам у једном одговору и написао да нећу да циганишем, мора да си ме помешао са неким.
A ti ma3x, izvini se coveku. Pokusavas pametan da ispadnes, vredjas coveka i na kraju potvrdjujes da je ciganski sindrom duboko u tebi!
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
:: Iskreno, stvarno ti zelim da te sluzi, ali mi nije jasno odakle ti obraz da dignes onoliku frku s` obzirom da si sad konacno objasnio da si bio vlasnik POLOVNE, i ponavljam, polovne karte. To sto je bila pod garancijom ne menja situaciju. Postavio si se kao da si ti usao u prodavnicu, platio je po punoj ceni i kad te je izdala digao si frku. Vidis, to se da definisati kao maliciozno u neku ruku. Jos jednom, zelim ti da te dugo sluzi, ali ti zelim i da sledeci put kad ti nesto polovno crkne budes iskren prema ljudima ovde. Izgleda da je ciganski sindrom debelo usao Srbima pod kozu :: C: / :: ::
Поздрав и хвала свима, наравно и Ma3x-у, одох на спавање а сутра, односно данас, постављам још неку слику кад убацим графичку и јављам утиске. Ваљда је исправна.
@ЗMa3x Опет да се вратим на циганисање и поштење, да сам хтео да циганишем тражио бих новац назад, без обзира да ли сам купио нову или не свакако сам имао писану гаранцију а они је нису у законском року поправили. Пошто ни једног тренутка нисам размишљао о томе, нити сам се на форуму жалио, кукао, дизао фрку, циганисао, мислим да си ме сигурно помешао са неким другим. Не видим други разлог због кога си оно написао, сем ако у теби не ради стари српски синдром, да комшији цркне крава. У сваком случају поздрав и лаку ноћ.
Mozda zato sto je AMD crk`o a kao zamenu nisi uzeo AMD. :))))) Jeb`ga, VOLU ljudi dedu pa makar bio i surogat :D
@tata
Neka te sluzi u zdravlju i veselju. Ti dobro znas sta si uzeo. .)
P.S. Izuzetno cenim sto si stalozeno i kulturno odgovorio na prozivke. Svaka ti cast. Svi bi trebali da se ugledamo na tvom primeru. Nije tesko biti fin.
Upravo tako, a ti bi prvi mogao da se ugledas na caleta i da povedes kolonu, a ne odmah da pretis kao dete neko. Odgovori mi na ono sto sam te pitao u onoj temi.
:: Mozda zato sto je AMD crk`o a kao zamenu nisi uzeo AMD. :)))) :: Jeb`ga, VOLU ljudi dedu pa makar bio i surogat : :: :: @tat :: :: Neka te sluzi u zdravlju i veselju. Ti dobro znas sta si uzeo. . :: :: P.S. Izuzetno cenim sto si stalozeno i kulturno odgovorio na prozivke. Svaka ti cast. Svi bi trebali da se ugledamo na tvom primeru. Nije tesko biti fin :: :: Pozdrav :: ::
Сад сам завршио са системон и подешавањима па ево још неколико слика: http://imgur.com/a/8sZyW Невероватно је да сада Minecraft ради између 700 и 800 фрејмова, увек. Са старом 270-ом је са истим подешавањима било једва 60. Гледати одушевљење клинца је било непроцењиво. Још једном хвала свима и поздрав!
Pišem sa telefona pa otuda latinica. Nije to u pitanju, bio je isključen i ranije. Sve grafičke iz serije 200, sad i 300, imaju problem, ne vide Minecraft kao 3d igru pa rade u desktop modu. Dok sam imao 6850 radilo je super. Pisao sam već da smo sve pokušali i ništa, konačno je sad sve kako treba.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.