Pozdrav. Dakle sestra gleda film i zamrzne joj slika tj zabode komp. Restartuje masinu, prikaze onaj pocetak za ulak u bios, ide loading windows i posle toga crn ekran. Danas sam dosao kuci, oborim sistem, sve radi. Instaliram drajvere i nakon sto instaliram drajver za grafiku ista situacija. Nakon loading windows, crn ekran. Udjem preko safe moda, sve normalno odradi tj udje u windows, cak i pise u device manageru da je drajver instaliran. i obrisem drajver i posle toga digne sistem normalno tj radi sa standrad vga drajverom
Imam AMD 8750k procesor sa Radeon r7 grafikom
Skidao sam ponovo drajver sa radeon sajta i ista situacija. Radilo je sve normalno eto do pre par dana kada je ona gledala film. Komp mi je nov, kupljen pre 3 meseca. Imam i dalje garanciju
Skoro sam imao slican problem. RAM zveknuo, tj. neki od banki u delu koji deli sa g. karticom...Zamenom RAM problem nestao. Prvo ga dobro ocisti i bocni u drugi slot i probaj. Zatim memtest 86 nek provrti...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Kao što reče gilopile. Uvijek je memorija. Nema ni jedan 7850 da mu je crkla grafika, bar ja nisam vidio. Uglavnom Kingston opusti papke. Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.
Bio sam u servisu. Nakačio lik komp, stavio drugu RAM memoriju, instalirao drajvere za grafu i opet isto. I on mi kaže da je 99 % ploča i da nju menjam. Sad mi nelogično jel moguće da je ploča a ja normalno palim komp i radim sve samo sa standard vga?
Ajd, kad se zasitis setanja od servisa do servisa, uzmi pa promeni procesor. Kakva crna memorija, kakva ploca...? Jos samo da ti kazu da ti je do optickog uredjaja. Ako ti je pod garancijom, nosi tamo gde si kupio pa nek se oni mlate sa tim. Ako nije, probaj sa drugim procesorom ili tvoj procesor na drugoj ploci, svejedno...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647265. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.