Evo vam jedan zanimiljiv i kvalitetan klip(recenzija) za ljubitelje monitora, svasta se pominje, ko voli ovakve stvari - uzivanje zagarantovano.
Ne znam za vas, ali ja bih se u ovom slucaju odlucio za x34, pitanje je samo da li ovaj Acer ili onaj Asus pg348q sa gotovo identicnim specifikacijama...
Hahaha upravo tako, 21:9 je bruka stvar. Ma gde nije mnogo love, ne zezaj. Dao bih taj novac da je 144/165hz i da ima makar malo kvalitetniji panel od 10bit. Sve ostalo je po meni savrseno.
Vec sam dosta gledao testove i merkao ovog Acera, znaci bruka od monitora, i tako bih ga slatko posedovao, samo za ovako nesto verovatno bi morala jos jedna 980ti da se ubaci u SLI, jer jedna je knap za 1440p trenutno. :(
i7 6700K + Noctua NH-D14 GTX980ti Gigabyte G1 MSI Z170A Krait Gaming Kingston 16GB DDR4 @3000MHz Savage Dell U2515H + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium+Z-5500
Malo mi je nelogično poređenje ova dva monitora. Deluje kao poređenje vajd 19 vs 24 inča... Šta je bolje? Različite dijagonale, različite rezolucije, različiti cenovni rang... Jedina zajednička karakteristika im je Џ-sink.
Mislim bolji je Predator nema sumnje, ali i košta 70% više od Asusa tako da nema nikakvih iznenađenja u ovom rivjuu... Kolko para, tolko muzike... Sve u svemu dobri monitori.
Ovamo lik fura Athlon iz doba rata, a ti ces monitor od K evra i vise, koji ce vec sledece godine da bude njesra, jer tehnologija ide up.. 1440p bih ja preskocio, ili 1080p ili 4k.. realno.. :D ili 5k Retina/Dell.. :P
Znas koliko me interesuje da li neko fura procesor od 20e ili od 2k EUR. Ja kupujem sta JA hocu, jer mi se MOZE i imam novac. Dosadan si vise sa tom pricom, pricas budalastine vec duze vreme. Da poznajes jednog mog poznanika koji je iskesirao pre neko vreme ravno sto somova za ML, jel bi i njemu rekao ``alo druze ovde ljudi nemaju leba da jedu, sta kupujes to`` Shvati da ljudi i dalje imaju novca u ovoj zemlji, manjina je u pitanju ali se ima. To sto ti mozda nemas prilike da vidis takve stvari zbog svog okruzenja ili cega vec, to je neka druga prica. Ljudi kupuju sta im se svidja, sta vole i bole ih patka. Drugo, ovaj monitor ce biti sranje za godinu dana? Hahahaha, sine moj, ovi monitori ce biti brutalni narednih 5 godina sa koliko i dolaze garancije... I posle 5 godina ce se za ovakav monitor moci izvuci 50% cifre koja se dala. Dakle, lupetas. Da li zbog nekog revolta koji imas u sebi jer ne mozes to sebi da priustis, ili si ogorcen zbog visokih cena za hardver, pojma nemam. Znam samo da si postao jako toksican i negativan.
@DaSickSyst Potpuno razumem sta hoces da kazes, ali ja bas mislim da je poredjenje odlicno. Zato sto mnogi ljudi zive u zabludi da se na 21:9 mogu igrati eventualno neke trke i za gledanje filmova. Posle ovog klipa su veruj mi mnogi promenili misljenje, prakticno se sve na takvim monitorima moze raditi i izgleda sto puta bolje nego na 16:9. Samo jos da softverski obezbede podrsku za 21:9 u svim situacijama...
@Shone Upravo sam ja o tome pricao jos pre, samo Skaj amater tvrdi da je jedna 980ti dovoljna
Sine imam love da kupim i tebe i taj monitor, ali ne zelim da se zaludjujem nebitnim stvarima kao sto je PC gaming, odrasti.
Udaram sitne provokacije, ne moras odmah da se nerviras.. :D
To sto sam rekao da ljudi imaju nesto a ti bi nesto drugo, to je bila sprdnja, opste poznata mi je situacija i kakvo je vreme. Pa ja prvi uzimam sta mi je volja i sta zelim, kada sam u mogucnosti naravno, ali sa druge strane razmisljam racionalno u odnosu od tog nekog tamo sto trosi tudje pare i razbacuje se samo da bi se dokazao nekom, a niko ga ni ne primecuje, ako me kapiras..
Monitor kao monitor lepo je to, ali da li si siguran da li zelis da bacis toliki novac u nesto sto ti nije bitna stavka u zivotu, pricali smo, ne igras toliko igara i slicno, ne vidim poentu, ajde ono oko simulacije voznje i cele konstrukcije, to je ok.. Poceo si kao Wlada da ides u nebesa, i to je tvoja stvar, samo ne bih voleo da vidim da nakon vremena bude sve si prodao i batalio PC, a secas se da je bilo takvih trenutaka, pricao si o njima nekada.
Eto, ovo sam samo procitao i prekinuo sa citanjem. Umesto zutog voska, iz usiju ti izbijaju kompleksi. Sada si sa jos par kompleksasa kod mene na crnoj listi, sto znaci da vise ni ne citam tvoje postove. Kakve su ti misli, takav ti je zivot, a ja ne zelim vise sebe da trujem sa tvojim kancerogenim i pljuvackim postovima. Sve najbolje ti zelim u zivotu
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.