Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ASUS ROG SWIFT PG27A - najbolji do sada Gejmerski monitor [recenzija]
STRANA 1 OD 2  
pegasus89 ASUS ROG SWIFT PG27A - najbolji do sada Gejmerski monitor [recenzija] 23.01.2016. 01:44 T62831

status: user
broj poruka: 38
Narode,

Probao sam ovo ludilo od monitora pre neki dan i mogu reći da je baš to - ludilo, ali totalno! U pozitivnom smislu, naravno. .-) Šta vi mislite? https://www.youtube.com/watch?v=B5dSFLj4KyE
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pegasus89 Re: Ja mislim 23.01.2016. 11:12 #612414

Malo kulture ne bi bilo na odmet.
Zanimljivo je to da mi pogrdne reči upućuješ isključivo kada je tema vezana za neki ASUS proizvod (brend koji inače jako volim i pratim sve u vezi njega, ali nemam veze sa njim), dok me u diskusiji na brojnim drugim temama čak ni ne primećuješ.

edit: Admin
gray I treba kulture 23.01.2016. 12:44 #612421

broj poruka: 171
Ali `batice` tebi je mnogo velika većina postova upravo reklamireanje ASUS-a. Dobar je brend, to stoji, ali ipak ovo je sajt za razmenu iskustva, recenzije raznih proizvoda i pomoć, a ne za reklamiranje samo jednog brenda. Ako si pratio forum videćeš da su ljudi opredeljeni za određene brendove, vode se žučne rasprave i to je dobro. Ti uglavnom otvoriš temu ka jednom ASUS-ovom proizvodu i bombastičnim naslovom i tekstvom ga reklamiraš. Još jednom, ovo nije sajt za reklamiranje već za razmenu mišljenja i iskustva.

Dovie`andi se tovya sagain.

ZooLoo ... 23.01.2016. 13:24 #612422

broj poruka: 3975
Samo EVGA, asus je sranje..

VMARC Re: Re: Ja mislim 23.01.2016. 14:31 #612429

broj poruka: 9425
LOL
Pa dete, ti imas 28 postova :)))

El Capitan

:: dok me u diskusiji na brojnim drugim temama čak ni ne primećuješ.
::
:: edit: Admin
djokosrb Molio bih stalak za infuziju 23.01.2016. 14:38 #612433

broj poruka: 6876
Da skapira da ovo nije forum/sajt za reklamiranje i oglasavanje.
Hvala.

Dete Partizana

Milunka Чист аматеризам !!! 23.01.2016. 15:05 #612435

broj poruka: 1624
Прво,званична ознака монитора је pg27aq.

Друго,поред силних правих ревијуова ( рецензија ) , не видим како некога у 2016 није срамота да свој преглед,мање више ишчитавање спецификација уређаја може на једном ИТ форуму да објави као рецензију (тест) и да се нада позитивном успеху...

Е сад , хтедох већ више пута да посаветујем,кад већ умем да критикујем,најлакша ствар,погледај званичне тестове монитора... Треба ти калибрација дотичног, мало да бациш акценат на сам панел и боје, могућности,итд...

У овом случају гејминг монитор,какав је одзив,какво је кашњење,има ли грешака при приказу, какво је освежење,може ли да се клокује мало итд...

Рецимо, ја имам ПВА монитор,који није гејмерски,али сам га комотно са 60 hz, подигао на 76 hz преко CRU utility-ja, статички контраст до 3000 : 1 , и да бих нашао нешто модерније и боље,морао бих да издвојим доста више новца....

Такође и друге уређаје када тестираш, не буди лењ,погледај на youtube-u тестове праве,професионалних сајтова, и угледај се мало на њих. Није тешко,а ништа мање се не очекује од некога ко званично представља Асус...

Msi Z87 G45 Gaming + 4770k ES /Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Ja mislim 23.01.2016. 15:21 #612436

broj poruka: 19010
Mozda misli na ovo http://goo.gl/pNWB93

Ja sam ispostovao i pogledao celu prezentaciju, odnosno `recenziju`..
`Necete morati da se mucite, jer da se tako duhovito izrazim sve KLIZI..`

:: LO
:: Pa dete, ti imas 28 postova :))
:: El Capita
:: :: dok me u diskusiji na brojnim drugim temama čak ni ne primećuješ.
:: ::
:: :: edit: Admin
Adzem ... 23.01.2016. 15:30 #612437

broj poruka: 3797
Ovaj jos gori od prethodnog...

Gejmerski 60hz monitor(?!), usracu se u gace. Trenutno ni gtx 980ti ne moze da isprati 25x14, ne razumem cemu toliko reklamiranje 4k monitora. Oni ce biti aktuelni tek sa pojavom paskala, i to modeli od 60hz, a za jace varijante ce morati dva paskala ili sledeca generacija kartica.

Ova recenzija/reklamiranje nema veze sa mozgom, pricas kao navijen bez trunke harizme, odbojno do bola. Gore ispada cak i od ovih SNS botova...

http://valid.x86.fr/cx7btw

VMARC 23.01.2016. 15:33 #612438

Hahahahahaha BOTINA.

Asus bot. Pravi izraz. Potrefi ga u centar :)

El Capitan

xenox Obrisali mi savet... 23.01.2016. 19:39 #612450

broj poruka: 1404
Obrisali gde sam mu rekao sta da radi...
Decko se ne obazire na prethodne komentare i tera po svome pa je to i zasluzio.

Sto se samog ASUS-a tice ja imam veoma pozitivno misljenje. U dosta stvari su imali vise inventivnosti od iDjubreta... Pogledaj malo forum i ne lupetaj da ta pljujem samo za ASUS. Botino jedna tupava. Da si rekao da pljuem po apple i M$, tu bih se lako slozio...

I ne, necu idem da gledam linkove i nabijam govedu broj pregleda. Dovoljno sam procitao o kvalitetu u prethodnim postovima onih koji su gledali `recenzije`...

Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570k
3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win XP
Frontier DIVA

Daum ... 23.01.2016. 19:50 #612453

broj poruka: 12796
U šta se ovaj ionako raspali forum tek sad pretvorio kad dozvoljavaju ovakvo jadno reklamiranje.

Pokušaji da se predstaviš kao `objektivni obožavaoc Asusa` a ne kao bot su još jadniji...

Stefano Re 23.01.2016. 23:42 #612468

broj poruka: 587
Stop Asus botu, spamuje koji god IT forum stigne!

Mislimo da nemas blage veze sa materijom, gde vas samo nadju tako sakate...

Intel Pentium G3258+CM Seidon 120V R2|ASRock Z97M Pro4|MSI GTX460 TFII SOC|Kingston HyperX Fury Blue 8GB DDR3|Samsung 850 EVO 250GB|WD Green 1.5TB|Raidmax RX-535AP|Raidmax Hyperion|Samsung 2233|CM Devastator http://valid.x86.fr/y8x90d

Adzem ... 24.01.2016. 02:12 #612485

broj poruka: 3797
SVE SAKATO I BOLESNO!!! Ne kradi fore mali

http://valid.x86.fr/cx7btw

:: Stop Asus botu, spamuje koji god IT forum stigne
:: Mislimo da nemas blage veze sa materijom, gde vas samo nadju tako sakate..
sweredom Re: ASUS ROG SWIFT PG27A - najbolji do sada Gejmerski monitor [recenzija] 24.01.2016. 03:04 #612487

broj poruka: 819
Monitor kida ali koliko para ?:)
http://valid.x86.fr/ce9ji9

:: Narode
:: Probao sam ovo ludilo od monitora pre neki dan i mogu reći da je baš to - ludilo, ali totalno! U pozitivnom smislu, naravno. .-) Šta vi mislite? https://www.youtube.com/watch?v=B5dSFLj4KyE
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ma3x Cisto da ti kazem par roditeljskih 24.01.2016. 08:42 #612490

broj poruka: 223
Sine, ocajno podsecas na one debilne amere iz top-shop reklama, takvo ti je obracanje kameri a samim tim i onima koji i pogledaju ovo sranje. Nisi ti nikakav `obozavalac` Asus-a nego tromesecno treniran prodavac koji radi za Asus Srbija i to radis ocajno. Ne znam koliko te placaju, trebalo bi da ti uzmu to sve nazad i naplate kaznu sto rusis brend. Recenzija se ne radi tako, a ako te bas zanima, procitaj SK ili PC Press, tamo rade ljudi koji su 20 i vise godina u IT svetu, mozda ti forme njihovih tekstova otvore oci pa intelektualno razdvojis idiotizam i amaterizam od pravog delovanja. I jos nesto - nastavi ovde da spamujes i reklamiras, pa cu gde god stignem da pljunem po svakom Asusovom sranju. PS - Ono govno od laptopa sto si reklamirao ima problem sa tim istim kucistem koje si nahvalio puna dva minuta.

Bobi4ever Zar reklamiranje nije dozvoljeno ovde? 24.01.2016. 09:24 #612491

broj poruka: 4879

Tako bar rece Alfa i Omega ovog `foruma`.

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

solaja777 Re: Zar reklamiranje nije dozvoljeno ovde? 24.01.2016. 09:49 #612495

broj poruka: 3277

Kako za koga .)

HAHAHA jebo te Max vise.. :D

:: Tako bar rece Alfa i Omega ovog `foruma`
:: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
pegasus89 Re 24.01.2016. 10:18 #612496

Hahahahahahhah!
Kao prvo, ja nemam apsolutno nikakve veze sa momkom o kom pričate, to jest momkom koji je na klipu, a još manje sa ASUS-om. Ako ćemo tako, radim kao prodavac u jednoj velikoj IT radnji. Kako niko od vas nije primetio da sam pre neki dan pisao o HP štampaču na primer?
VMARC Re: Re 24.01.2016. 12:21 #612509

Dete, preskoci ti ovaj forum, ovde nisu prolazili ni zreliji ni ineteligentniji od tebe. Za ovakve gluposti ces uvek biti iznapusavan i samo cemo da se sprdamo sa tobom. Eto, to ti je moj dobronamerni savet, a evo ti jos jedan: Drzi se tog posla u toj IT firmi, siguran sam da ti bolje ide od ovga sta pokusavas da proguras po forumima. Pa ako vec ne radis za Asus, decko tuzice te. Ako radis, dobices otkaz.

Mada, niko nije razmisljao o tome da mozda radis za MSI ili neku drugu, konkurentsku firmu. Onda bi sve ovo i moglo da ima smisla .)

El Capitan

:: Hahahahahahhah
:: Kao prvo, ja nemam apsolutno nikakve veze sa momkom o kom pričate, to jest momkom koji je na klipu, a još manje sa ASUS-om. Ako ćemo tako, radim kao prodavac u jednoj velikoj IT radnji. Kako niko od vas nije primetio da sam pre neki dan pisao o HP štampaču na primer?
ZooLoo ... 24.01.2016. 12:22 #612510

broj poruka: 3975
Ja priznajem samo Evgu kao konkurenta, MSI je za sirotinju.. :D

Bobi4ever Re: ... 24.01.2016. 13:27 #612517

Jos kada se setim onih SE (siroma edishn) verzija... xD

:: Ja priznajem samo Evgu kao konkurenta, MSI je za sirotinju.. :
solaja777 Bob bogatima: 24.01.2016. 13:39 #612518

broj poruka: 3277

`Hej, bogatuni! Ovo nije javno skladište, nego slobodna plaža!`

Bogataši: `Čuj, ovi se siromasi još i bune!`

HAHAHA jebo te Max vise.. :D

Blueberry Re: ... 24.01.2016. 13:58 #612522

broj poruka: 1272
Jednu stvar mu priznajem...

Pored gomile stvari koju smo uvezli sa zapada, a uglavnom štetnih, uvezli smo debilizaciju.

Sve više podsećamo na debele Amere, kako građom tako i intelektualno.

Mislim, kad je neki tamo Mudja ili kako se zove , bez namere da ga uvredim, nije on kriv što se masa loži, merodavan za svet gejminga, a vidim i za review nekih ASUS proizvoda, to jasno pokazuje dokle smo došli.

Siguran sam da ovakav retardirani pristup masama ima prođu kod određene grupe, koja je očigledno ciljna. Jer, najlakše se izmuze novac od onih koji najblaže rečeno ne razumeju, a reaguju na `vrh, wow, ludilo, bruka, strava, do jaja...` i ostalo.

Samo napred...

Ja sam i dalje za to da ovakve stvari dobiju ban. Mislim da ne bi bio nezaslužen.
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno

Bobi4ever Re: Bob bogatima: 24.01.2016. 17:34 #612540

Jbga, ne ide se na plazu sa soRajom svaki dan.

:: `Hej, bogatuni! Ovo nije javno skladište, nego slobodna plaža!`
:: Bogataši: `Čuj, ovi se siromasi još i bune!
:: HAHAHA jebo te Max vise.. :D
Blueberry Re: .... 24.01.2016. 21:36 #612549

broj poruka: 1272
U cilju kakve-takve konstruktivnosti teme.

Monitor koji je mnogo opravdanije kupiti, i koji gejmerima verovatno nudi više, tj. zaokruženiji je proizvod.

https://www.asus.com/Monitors/MG279Q

Kupio bih ga, iako je ASUS.

codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs